Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasim valakit személyeskedő intim becebéven szólít sms-ben, úgy ahogy engem is szokott hívni, és azt írja neki hogy hiányzol, (állítása szerint én értem félre, mintha ezen lenne mit félreérteni) akkor sürgősen ki kéne adnom az útját, igaz?
Süket duma... különben meg hagyján, hogy becézgeti, hagyján hogy "hiányzol", de hogy pont ugyanazt a becézést használja, mint ahogyan téged hív, fuuu... túlmegy minden határon.
23/L
Pontosan, ahogy az előttem válaszolók mondják. Ez süket duma, nehogy bedőlj neki! A másik lánnyal már keményen alakulóban van valami, téged meg le sem sz.r, sajnos totál hülyének néz.
Tudom h nehéz az ilyesmi, de ez van.
Dobd ki rövid úton.
Normál ember a "hiányzol" szót a rokonain kívül 1 embernek mondja, a barátnőjének. Na meg azt is írod, hogy úgy becézte, ahogy téged...ez is gáz. Akkor mitől vagy te neki különleges? Mitől vagy te neki más, ha másokkal is ugyan úgy bánik? Semmitől.
És ezt te is tudod.
Lépj le, dobd ki, amíg nem késő. És ne hallgass a magyarázkodására.
F/24
11:21-es vagyok, és csak jelzem, hogy gondolok rád :)
Szerintem jól döntöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!