Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ezt félreérteni?

Figyelt kérdés

Van egy fiú osztálytársam, és jó a viszonyunk. Jókat dumálunk, nevetünk...stb... Már egy ideje komoly barátom van (1,5 éve), és valószínűleg ezt ő is tudja. Mégis mindig keresi a táraságom, velem nevet, udvarol nekem ( msn-en szokott szerelmes sorokat írni nekem...) csak nem tudom h viccből csinálja e...amúgy azt mondja neki is van barátnője, de úgy érzem (tudjátok...női megérzés) hogy akar valamit... és bevallom ha nem lenne barátom hajlanék a dologra...hogy derítsem ki hogy mit akar? annyira bizonytalan vagyok és tanácstalan...lehet h ez most nem volt vmi érthető...de most így tudtam leírni tömören!

Kérlek benneteket hogy írjátok meg nekem a véleményeteket/tanácsaitokt!Fontos lenne!

Köszi!

18/L

2009. nov. 19. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha van barátod akkor nem mindegy hogy akar-e valamit? Ha meg tetszik neked és úgy érzed hogy bejösz nála akkor kérdezz rá (nagy lány vagy már)
2009. nov. 19. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:

szóval most barátod van és neked tetszik is az a fiú??

szerintem próbáld kideríteni mit akar és ha már tudod hogy járni akarna veled mert sztem ezt akarja:) a kkor mond meg hogy neked barátod van. sztem egy 1,5éves kapcsolatra ne menjen ez rá.

vagy lehet csak tetszel neki és csak kicsit boldoggá akar ő is tenni téged a hétköznapokon:)

2009. nov. 19. 16:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Igazatok van. Olyan hülye vagyok...nem tenném rá a 1,5 éves kapcsolatomat...csak a női hiúságomnak olyan jól esik, hogy van akinek tetszem és bókol...amúgy a kapcsolatom távkapcsolat...és csak hetente egyszer vagy kéthetente találkozunk...lehet hogy emiatt van hét közben egy kis szeretethiányom...és ezért esik jól... nem tudom. mindenesetre köszi a gyors válaszokat!

És vároma további véleményeket! Ne kíméljetek :)

2009. nov. 19. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is mostanában jártam hasonló cipőben, én vettem a bátorságot és rákérdeztem. Veszteni valód nincs nem fog elfutni, mivel amúgy is barátkozik veled. Mi is tisztáztuk a dolgot hogy barátok leszünk és ennyi. Minden megy tovább.
2009. nov. 19. 18:16
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm. akkor ezek szerint a legjobb ha tisztázom a helyzetet!
2009. nov. 19. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!