Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy?

Figyelt kérdés
a korombeli ismerőseim össze tudnak jönni akivel akarnak még ha nem is szeretik akkor is én meg hiába próbálkozok nekem sose sikerül összejön a kiszemelt lánnyal akivel elvagyok és szeretem és ha bevallom az érzéseimet akkor mindig vissza utasítanak :S 16/F
2011. nov. 19. 00:00
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
csúnya vagy
2011. nov. 19. 00:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem stresszeled ilyenkor túl? Ne menj azonnal fejjel a falnak, inkább "udvarolj" neki. Észre fogja valszeg venni, de ha nem szorítod sarokba a nekiszegezett kérdéssel, akkor nem kell pánikszerűen mondania valamit ott és akkor.

Végig fogja gondolni, addig elhülyültök, és ha az ellevés kölcsönös, lehet valami.

2011. nov. 19. 00:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne vedd a szívedre! Ne lankadjon a lelkesedésed, csajozgass csak tovább! Tuti hogy van egy lány, nem messze tőled, aki nem fog visszautasitani, sőt, örülni fog neki, ha közeledsz. Sok pofont kapunk a nőktől és az élettől, de mi vagyunk a vadászok, ugyhogy tölts csőre! :D
2011. nov. 19. 00:14
 4/6 anonim ***** válasza:
jah valószinüleg vagy nem nézel ki jol, vagy rosszul öltözködsz, vagy a viselkedéseddel van baj/nem vagy jofej
2011. nov. 19. 10:47
 5/6 anonim ***** válasza:

"össze tudnak jönni akivel akarnak még ha nem is szeretik akkor is"

Na, ez az, amit sose fogok megérteni. Mi értelme olyannal járni, aki nem jön be, nem kedvelem?

Rengetegen csinálják ezt az én ismerőseim közül is, és szerintem teljesen logikátlan. Csak azért, hogy ne mondják rájuk, "nem kellesz senkinek"?

Nem biztos, hogy a Te hibád. Az, hogy nincs senkid, nem azt jelenti, senkit sem érdekelsz. Egyszerűen csak még nem találtad meg azt, akivel igazán szeretitek egymást.

Türeleeeeem, 16 évesen még semmiről sem maradtál le... :)

17/L

2011. nov. 19. 10:56
 6/6 anonim válasza:
lehet hogy tulsagosan kedves es jo fej vagy es ezert a csajok csak a jo baratot latjak benned!!vagy ha elviseled a nyavajgasukat es mindent veled beszelnek meg akkor nem csak ugy neznek rad mint egy baratra hanem ugy mint egy lelki szemetesladara:(bocsi
2011. nov. 19. 16:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!