Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csúnya pasi+ önbizalom=...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya pasi+ önbizalom= bunkóság? Csúnya pasi+visszahúzódás= lúzer? Helyes pasi+önbizalom=vagány? Helyes pasi+visszahúzódás=cuki fiú?

Figyelt kérdés
Egyszer valaki itt ezt írta le. Van benne igazság?
2011. nov. 17. 19:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon nagy hülyeség...Csak mert valaki nem úgy néz ki mint ahogy akarjátok, attólmég lehet vagány...Sőt helyes pasi + önbizalom általában = bunkóság...Osztály társam ilyen, csaja szerint tök vagány, meg helyes meg minden de igazából egy t@pló roh@dék a gyerek...:)
2011. nov. 17. 19:33
 12/22 A kérdező kommentje:
Mégis ezek a tapló ro..dékok viszik ágyba az összes szép lányt.
2011. nov. 17. 19:37
 13/22 anonim ***** válasza:
Mert van önbizalmuk. De ettől még tapló r*hadékok :)
2011. nov. 17. 19:53
 14/22 anonim ***** válasza:
jézusom, már a r*hadék szót is moderáltatja?
2011. nov. 17. 19:53
 15/22 anonim ***** válasza:

Őőő szerintem van ebben valami.

Az emberek toleránsabbak a szép emberekkel.

Ugyan az a vicc egy kövér ember szájából nem annyira poénos mint egy átlagos vagy szépfiú szájából.

Persze ugyanazzal a vicc mesélő készséggel felruházva.

21F

2011. nov. 17. 20:12
 16/22 anonim ***** válasza:

Hát, nekem most egy helyes pasi teszi az eszét, nem kevés egóval. És nem, nagyon nem vagány számomra. Számomra visszataszító, amit művel, de jókat nevetek rajta, mert folyamatosan jön udvarolni, meg elhív iszogatni (, miközben van barátnője...), és egyre idegesebb, mert nem lát rajtam semmi pozitív reakciót. Én meg nevetek, ahogy szánalmasan kapálózik nálam, hogy némi visszajelzést kapjon arról, hogy mekkora csődör és mennyire kívánatos.

És mielőtt bárki azt hinné: nem akar kilépni a kapcsolatából, de konkrétan meg sem csalná, csak imád kikezdeni a lányokkal, és növelni az egoját. Aztán, ha a csak beleszeret, vagy viszonozza a dolgot, akkor szembe röhögi, hogy bocsi, de nekem barátnőm van. Ilyen háttérinfókkal élvezem a vergődését.

2011. nov. 17. 20:13
 17/22 A kérdező kommentje:
Az a nagy baj kedves Scorpia, hogy ti lányok előbb vagy utóbb mégis engedtek az ilyen nagy dumás jó pasik közeledésének még akkor is ha bunkónak tartjátok őket, meg ha van van barátnője az illető csődörnek, akkor is beadjátok előbb vagy utóbb a derekatokat. Minden lány így működik.
2011. nov. 17. 20:17
 18/22 anonim ***** válasza:
36%
Scorpia, figyeld meg, v megdug, v beleszeretsz, v mindkettő.
2011. nov. 17. 20:45
 19/22 anonim ***** válasza:

Nők

okos+kedves=rusnya

dögös+kedves=idióta

okos+dögös=idegesítő

okos+kedves+dögös=csak f.szkalapokkal áll szóba

Van benne igazság?

2011. nov. 17. 20:55
 20/22 A kérdező kommentje:
Igaz, csak milliomos apuci fiacskájával állnak szóba az utolsó kategóriába tartozó lányok.
2011. nov. 17. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!