Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya pasi+ önbizalom= bunkóság? Csúnya pasi+visszahúzódás= lúzer? Helyes pasi+önbizalom=vagány? Helyes pasi+visszahúzódás=cuki fiú?
Őőő szerintem van ebben valami.
Az emberek toleránsabbak a szép emberekkel.
Ugyan az a vicc egy kövér ember szájából nem annyira poénos mint egy átlagos vagy szépfiú szájából.
Persze ugyanazzal a vicc mesélő készséggel felruházva.
21F
Hát, nekem most egy helyes pasi teszi az eszét, nem kevés egóval. És nem, nagyon nem vagány számomra. Számomra visszataszító, amit művel, de jókat nevetek rajta, mert folyamatosan jön udvarolni, meg elhív iszogatni (, miközben van barátnője...), és egyre idegesebb, mert nem lát rajtam semmi pozitív reakciót. Én meg nevetek, ahogy szánalmasan kapálózik nálam, hogy némi visszajelzést kapjon arról, hogy mekkora csődör és mennyire kívánatos.
És mielőtt bárki azt hinné: nem akar kilépni a kapcsolatából, de konkrétan meg sem csalná, csak imád kikezdeni a lányokkal, és növelni az egoját. Aztán, ha a csak beleszeret, vagy viszonozza a dolgot, akkor szembe röhögi, hogy bocsi, de nekem barátnőm van. Ilyen háttérinfókkal élvezem a vergődését.
Nők
okos+kedves=rusnya
dögös+kedves=idióta
okos+dögös=idegesítő
okos+kedves+dögös=csak f.szkalapokkal áll szóba
Van benne igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!