Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnyább pasiknak elképzelhetetlen hogy legyen barátnője?
ma 17:52!
Természetesen vannak kivételek...
"Most komolyan... annyi "ronda" fiút látok, gyönyörű barátnővel, hogy szinte már nem is hiszem el..."
Melyik bolygón? Mert a Földön biztosan nem...
"Lehetett volna bűn ronda is akkor is összejöttem volna vele ezek után."
A hangsúly azon van, h VOLNA. Hidd el, akkor nem jöttél VOLNA össze vele, mert az első pillanatban eldöntötted VOLNA, h barátnál több nem lehet.
Igen itt a Földön:D Nem tudom hol élsz te...
Látod.. ez a bajod neked... hogy nem látsz az orrodon túl... Nem minden lány egyforma és ez a srácokra is igaz. :) Nagy baj van a hozzáállásoddal. Na ilyen hozzá állású emberrel sosem jöttem VOLNA össze...ezért számít jobban a belső mint a külső. Hiba jössz össze egy szépfiúval ha tapló... Ha viszont normális, megértő, és had ne soroljam... boldog lehetsz vele. Igen, valaki magasra teszi a mércét...de tudod mit?! Azok meg is érdemlik, mert sose lesznek boldogok, csak vágyakoznak...az elérhetetlen után. :)
Azt hiszem nekem már nem kell senki sem. Boldog vagyok a párommal, szóval ha bármilyen srác is udvarolna elküldeném akár egy félisten akár egy "átlagos" vagy csúnyább srác.(ha már annyira a külsőn van a hangsúly) Eddig is így volt, a 4év alatt voltak akik többet akartak a barátságnál -annak ellenére, hogy tudták, hogy van párom...
De amúgy is... lehet, hogy csak rossz lánynál próbálkoztatok... mindenkinek más tetszik. Nem értem miért kell mindig beskatulyázni a dolgokat. Tudom, hogy nem könnyű párt találni... de nem lehetetlen. Csak nem szabad feladni. Csomó srác barátomon látom, hogy már belefáradnak a párkeresésbe...lehet, hogy ha nem keresnétek ennyire "görcsösen" akkor hamarabb találnátok magatok mellé lányt.
Jó igaz, a mostani fiatalok elég furák, igaz, hogy a többséget a felszín jobban érdekli, de azért vannak kivételek, és szerintem ezeket a kivételeket kéne megtalálnotok...
Pedig vannak még olyanok:) Mennyi idős vagy?
Amúgy nem baj, hogy szünetelteted a dolgot, viszont ne szigeteld el magad...legyél nyitott. Egy tipp: a lányokat taszítja a rosszkedvűség, és az igénytelenség. Legalábbis engem biztos, meg ahogy körbenézek az ismerőseim között így van. Találj valami olyan dolgot ami boldoggá tesz, és ne búslakodj, főleg a lányok miatt ne. Ha látják, hogy jó kedvű vagy, az nagyon vonzó. Igényességgel kapcsolatban pedig szerintem nincs mit hozzáfűzni. (Van egy ismerősöm akinek állandóan büdös a szája... barátnője nem akarta megcsókolni...) Szóval szerintem alap, hogy ez rendben legyen. Na igen, még egy fontos pont: hogy értelmes legyen az illető... Annál jobban nem tud semmi se kikészíteni, ha valaki primitív. Bár nálad szerintem ezzel nincs gond, az írásodból ítélve.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!