Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet rendes pasit találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet rendes pasit találni?

Figyelt kérdés

először is , tudom elég hülye kérdés, de 17 éves vagyok(lány) és vágyok egy társra akit szerethetek és ő is viszont szeret, de mivel nem járok bulizni és sajna nem is nagyon járok el sehova nem tudom h hol ismerkedhetnék hasonló típusú srácokkal ( nem piálnak nem cigiznek ) mert mintha nem létezne ilyen v csak én nem találtam ilyet??:D

féléve ért véget egy féléves kapcsolatom és már túl vagyok rajta és nagyon hiányzik már vki

2009. máj. 9. 22:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

1:34-esnek: ez hülyeség, mert pl én és a barátnőim (16/L vok) az ilyen típusú pasikat kedveljük...sőt a jajj de menő vok típustól kimondottan undorodunk :D

am velem is ez a helyzet, h nem vok az a beképzelt p*csa aki minden második sráccal lefekszik, meg sztem el tudok beszélgetni komoly dolgokról is a srácokkal, de azért hülyülésben sincs hiány;)

és mégis, itt vagyok 16 évesen és még egy barátom sem volt... és ilyenkor én is azt gondolom mint, te, hogy biztos mégis a plázacicák kellenek inkább a fiúknak... =(

de aztán lehet h nem így van, csak egyszerűen így alakult, nem tudom...

uh fel a fejjel, egyszer megtalálod a párod szerintem ;)

(jah és nem vok bűnronda, uh nem azért nem volt még barátom :) )

2009. máj. 10. 09:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem próbáld ki az egyik társkeresőt! én a tinirandi.hu -n vok. regisztrálva!
2009. máj. 10. 10:31
 13/18 anonim ***** válasza:

Társkeresőn most már sok fiatal is van.

De ésszel használd - ott aztán könnyű túlozni!

2009. máj. 10. 14:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is már régóta keresek egy ilyen, normális lányt... ÉN is no pia, no cigi, no drog. a disco alapból kilőve. mondjuk járkálok pár helyre, dse nem számottevő. :) 21/f
2009. máj. 10. 14:51
 15/18 anonim válasza:

Szia Kérdező!!

Írd le nekem privátba az msn címedet és felveszlek ugyanis én nem is piálok meg nem is cigizek, várom a címedet :P

2009. máj. 10. 16:25
 16/18 A kérdező kommentje:

köszönöm mindekinek a segítséget :)

remélhetőleg vhol összefutok egy ilyen pasival:)

2009. máj. 12. 21:48
 17/18 A kérdező kommentje:

jah és még annyi h ide többen írták h olyanok amit én szeretek ez tök jó csak sajna a környezetemben ien nincs :S

nah nem baj majd lesz:P

2009. máj. 12. 21:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyet találhatsz, akár ezen az oldalon is, de tökmindegy, mert neked azok nem fognak kelleni. Ugyanis ők a nők szemében nem elég izgalmasak. Észre se fogod őket venni. Ha adsz nekik esélyt, akkor max elmentek egy-két helyre, és valami olyasmit fogsz érezni, hogy "nem az igazi", vagy 'nincs meg az a szikra". Mert egy rendes pasi nem elég izgis. Aki nőfaló, és csak egy test vagy neki, tegnap még börtönben ült, ma meg felcsinál és lesz tőle három gyereked, akit a nyakadra hagy, na, az az elég izgis. Ők az evolúció csúcsai. Ők kellenek nektek. Legyetek boldogok velük!
2015. márc. 1. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!