Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet rendes pasit találni?
először is , tudom elég hülye kérdés, de 17 éves vagyok(lány) és vágyok egy társra akit szerethetek és ő is viszont szeret, de mivel nem járok bulizni és sajna nem is nagyon járok el sehova nem tudom h hol ismerkedhetnék hasonló típusú srácokkal ( nem piálnak nem cigiznek ) mert mintha nem létezne ilyen v csak én nem találtam ilyet??:D
féléve ért véget egy féléves kapcsolatom és már túl vagyok rajta és nagyon hiányzik már vki
1:34-esnek: ez hülyeség, mert pl én és a barátnőim (16/L vok) az ilyen típusú pasikat kedveljük...sőt a jajj de menő vok típustól kimondottan undorodunk :D
am velem is ez a helyzet, h nem vok az a beképzelt p*csa aki minden második sráccal lefekszik, meg sztem el tudok beszélgetni komoly dolgokról is a srácokkal, de azért hülyülésben sincs hiány;)
és mégis, itt vagyok 16 évesen és még egy barátom sem volt... és ilyenkor én is azt gondolom mint, te, hogy biztos mégis a plázacicák kellenek inkább a fiúknak... =(
de aztán lehet h nem így van, csak egyszerűen így alakult, nem tudom...
uh fel a fejjel, egyszer megtalálod a párod szerintem ;)
(jah és nem vok bűnronda, uh nem azért nem volt még barátom :) )
Társkeresőn most már sok fiatal is van.
De ésszel használd - ott aztán könnyű túlozni!
Szia Kérdező!!
Írd le nekem privátba az msn címedet és felveszlek ugyanis én nem is piálok meg nem is cigizek, várom a címedet :P
köszönöm mindekinek a segítséget :)
remélhetőleg vhol összefutok egy ilyen pasival:)
jah és még annyi h ide többen írták h olyanok amit én szeretek ez tök jó csak sajna a környezetemben ien nincs :S
nah nem baj majd lesz:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!