Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet rendes pasit találni?
először is , tudom elég hülye kérdés, de 17 éves vagyok(lány) és vágyok egy társra akit szerethetek és ő is viszont szeret, de mivel nem járok bulizni és sajna nem is nagyon járok el sehova nem tudom h hol ismerkedhetnék hasonló típusú srácokkal ( nem piálnak nem cigiznek ) mert mintha nem létezne ilyen v csak én nem találtam ilyet??:D
féléve ért véget egy féléves kapcsolatom és már túl vagyok rajta és nagyon hiányzik már vki
Bárhol. Mindenhol vannak ilyenek is, olyanok is. De nem azok fognak megkeresni legelőször és legtöbbet, akit te itt leírtál, hogy el bírnál képzelni magad mellé. Szóval nem egyszerű a feladat, főleg ha nőként elvárod, hogy téged keressenek, mert te nem kezdeményezel.
Amúgy nekünk pl. tök véletlenül chaten sikerült, mert én se vagyok az a nagyon társaságba járós típus. Szóval ez is egy lehetőség, ahogy a netes társkeresők is, bár tudom, hogy sokan elítélik...
Nomeg ide is tucatjával kapod majd az ajánlatokat gondolom, hogy "én pont ilyen pasi vagyok és hasonló lányt keresek" :))
Szóval tényleg meg kéne nyitni azt a gyakkérdés-társkeresőt! :)
Hát ha olyan pasi kell, aki nem piál és nem cigizik, akkor nem is buliba kell keresni.:)Nem azt mondom, hogy pia nélkül nem lehet bulizni, hanem azt, hogy a discoba általában azok a pasik járnak, akik piálnak rendesen.(: Például egyetemen, vagy egyetem kolesz környékén biztos vannak okos pasik, akik tudják, hogy a cigi roncsolja a szervezetet.:D De figyu! Ha nem mozdulsz ki a házból, akkor nem is fogsz ilyet találni. Én ismerek pár ilyen srácot, akik "jófiú"nak mondhatják magukat, úgyhogy léteznek. De nem fognak házhozmenni, hidd el.:D Szerintem bnőiddel, vagy ismerőseiddel menj el ide-oda. Nyáron a strandon rengeteg pasi szokott leszólítani minket, mikor a bnőmmel vagyok. Vigyetek labdát, labdázzatok a medencében, és majd meglátod naponta legalább 1, de ha jó napotok van, akkor akár 3-4-en is megkérdezik, hogy beszállhatnak-e labdázni.;)
Én strandon, suliban, nyaralásokon, meg buszon szoktam pasizni... azért volt pár olyan srác is, akik nem nagyon isznak, és nem cigiznek.(: A lényeg, hogy mozdulj ki! Sok sikert!;D
mindenkinek nagyon köszönöm a tanácsokat :) nem is gondoltam volna h ilyen sok ilyen gondolkodású emberke van :P
sajnos a környezetembe csak ilyen bulizós fajták van abból is a legrosszabb.. minden 7végén elég rendesen leisszák magukat ezért is tettem fel ezt a kérdést :)
neten 1x volt ien randim de nem jött be sajnos mert kiderült h nem épp a legjobb a háttere ... nah mind1
de vhol elkell kezdeni :) pl a strandon :P
mégeccer köszi mindekinek :)
Hát annyi ilyen kérdés volt már fiú és lány részről is, hogy simán lehetne. :)
Egyébként pár hónapja még lehet, hogy én is ajánlottam volna magamat(ezeknek a nagyon alap feltételeknek megfelelek, természetesen), de azóta úgy érzem megtaláltam a páromat. :)
De most tényleg nem tudom mi a baj a netes társkeresőkkel, chattel...
Nekem pl. ezzel a strandolós történettel inkább lenne ellenérzésem. Persze biztos leszólít néhány srác a strandon, de mennyi az esély rá, hogy nem egy laza erkölcsű, nagy csajozós, "keresem az x-dik lányt az ágyamba" típusú pasi lesz, aki egy strandon csak úgy leszólítgatja a csajokat? Persze meg van rá az esély, hogy ott fogod ki álmaid férfiját... csak én ilyen pesszimista vagyok azzal kapcsolatban. Ahogy más meg a netes társkereséssel kapcsolatban pesszimista. Nem vagyunk egyformák. :)
(Mondjuk a netes keresgélésnek az is a marha nagy előnye, hogy ki se kell mozdulni és bőven van miből szelektálni. :D)
szerintem a legjobb hely az ismerkedésre az egyetem.. (vagy bátmilyen suli) illetve az hogy a barátaid bemutatnak valakinek.. mert akkor nem érhet meglepetés
sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!