Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgytársaim, van olyan téma amiről egy pasi elkezd mesélni azonnal kiábrándultok belőle? ;D
Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 21:08
61/66 anonim válasza:
utolsó,ez tényleg idióta. ilyenkor vissza kell szólni neki, hogy akkor nézze meg, hogy pocakja van, kopaszodik, stb. stb.
62/66 anonim válasza:
Nálam nemrég volt ilyen. Benyögte, hogy tetszik neki a Szürke ötven árnyalata c könyv.pff. addig olyan szerelmes voltam belé mint a szél, de ez totál kiábrándított. Két nap elteltével már olyan volt mint egy idegen :D
63/66 anonim válasza:
Hölgyeim itt is lehet veszekedni :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__58681..
65/66 anonim válasza:
-kapcsolatfüggőség, vagyis szinte bárki jó neki, csak nő legyen, mert így nem érezhetem úgy, hogy igazán különlegesnek tart, szeret
--erre konkrétan volt példa, nagyon szerettem a pasit, de kiábrándultam belőle, amint el akarta kérni tőlem a szingli barátnőim elérhetőségét.
--ugyanilyen, ha kb. annyi a kritérium, hogy ne legyen nagyon ronda és ne csaljon meg, ne hazudjon, verjen át... ilyet is ismerek, és azt is sértésnek vettem, hogy neki "a külső egyáltalán nem számít, csak a belső"... Számítson a belső jobban, de azért ezzel kvázi lerondázott, mert hogy az nem számít, neki így is tetszem, vagy mi?
22L
66/66 anonim válasza:
Előző csajok, "rengeteg" tapasztalat. Nem imponál, részben mert általában nem bizonyosodik be....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!