Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgytársaim, van olyan téma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgytársaim, van olyan téma amiről egy pasi elkezd mesélni azonnal kiábrándultok belőle? ;D

Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 21:08
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
10%

nem értem miért nem lehet a rejszolásról meg a hányásról beszélni egy csajjal:/

De kösz hogy mondjátok mert akkor nem is fogok:D

Pl volt egy tök állat poénom a farkamról: haverom majd be sz@rt a röhögéstől, a 2 lány meg "jaaaj~~ Viktor xd -.-"

Humorérzék 0 xd

F18

2012. jan. 12. 18:27
 42/66 anonim ***** válasza:
58%
viktor900! mi volt a poén? :DD
2012. jan. 12. 18:51
 43/66 anonim ***** válasza:
71%
Hát engem puszta beszélgetéssel nem nagyon lehet kiábrándítani. Az tud elijeszteni, ha olyan dolgot tudok meg a személyiségéről, ami nekem elfogadhatatlan. Ott sem azzal van bajom, hogy elmondta, hanem azzal, hogy ilyen. Nem tudnék például olyannal lenni, aki nem szereti az állatokat. Szóval nem értem a többieket :D
2012. jan. 12. 20:10
 44/66 anonim ***** válasza:
9%
De tényleg mostmár érdekel, mi bajotok a részegség témával??? :DDD Én olyan jókat mosolygom az ilyesmin és megtisztelő, hogy olyan dologba is beavat, ami neki már kevésbé kellemes :D
2012. jan. 12. 20:16
 45/66 anonim válasza:
100%
például,ha azt mondja hogy meleg
2012. jan. 12. 21:24
 46/66 anonim ***** válasza:
37%
ha a szokásos suket hazug polkorrekt panel szövegekkel védi a zsid0kat, meg a cignyokat xD
2012. jan. 16. 04:04
 47/66 anonim ***** válasza:
44%

"Lanyok, ti most felsoroltatok mindent... :D 1altalan mirol lehet veletek akkor beszelni?"

semmiről, mert nincs agyuk =) nyugi csak vicc volt

2012. jan. 16. 04:06
 48/66 anonim ***** válasza:
62%

A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.

# 39/47 Időpont 01-12 18:09

Szerintem ennyi bőven belefér hogy naponta felhívja az anyucit a párod.Nem értem miért nem bírod felfogni hogy vannak családok ahol szorosabbak a köteléket.Pl Én ismerek olyan nőt aki néha 23éves létére az anyukájával alszik.Szerintem Te látod túlzásnak a dolgot!ha meg nemtetszik a dolog akkor miért nem hagyod ott vagy beszélgetsz el vele erről?És szerintem a pasid sem tehet erről mert a szülei nevelték,ha ilyenné nevelték akkor ez van.Ennyi erővel mondhatnám azt is hogy milyen nő vagy ,hogy miért csak egyszer hívod a szüleidet talán nem szereted őket?Szóval itt csak a te hozzáállásoddal van a baj.

2012. jan. 16. 18:29
 49/66 anonim ***** válasza:
26%

A volt barátnőmnek én is többször hangsúlyosan elmondtam, hogy tetszem a lányoknak. Nem vette komolyan. Szakított velem, hogy bepróbálkozzon egy másik fazonnál. Gondolta, ha nem jön össze, én majd a kispadról várok rá. Két hónap múlva keresett, hogy visszacsinálja a szakítást. Kissé meglepődött, hogy két hete van barátnőm, aki nála sokkal jobb csaj. Hozzáteszem, én nem akartam szakítani. Ha ő nem szakított volna, a mai napig vele járnék. Most kajtat utánam.

Ezt azért mondom, hogy nem biztos, hogy nem kell komolyan venni, ha ilyet mond egy férfi.

2012. febr. 3. 04:24
 50/66 anonim ***** válasza:
100%

48-as: ez azért beteges, hogy az anyjával alszik, felnőtt létére. és igen, az is, hogy naponta 20 percet KELL beszélni, és hogy minden hétvégén meg KELL látogatni.

49-es: s miért kellett folyton hangsúlyoznod, hogy tetszel a lányoknak? valószínűleg pont ezzel rontottad el, leromboltad az önbizalmát, hiszen, miért lennél pont vele, ha te úgyis annyira tetszel a lányoknak? gondolom pont ettől félt, hogy mivel te válogathatsz, majd jól otthagyod.

hogy a kérdésre is válaszoljak: én se szeretem, ha rögtön hányós-részeges, stb. sztorikkal jönnek, nem vagyok rájuk kíváncsi. miért érdekelne, pláne még ismerkedési szakaszban, hogy hányszor nem volt képes emberi módon viselkedni?

aztán, amit senki nem említett: én azt utálom, mikor olyan témával kapcsolatban vitázik velem valaki, amit én sokkal jobban ismerek. megtörtént eset, mikor az alapfokú angolt gagyogó magyarázott nekem az angol nyelvről. nekem, akinek angoltanári diplomája van...

2012. márc. 23. 23:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!