Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgytársaim, van olyan téma amiről egy pasi elkezd mesélni azonnal kiábrándultok belőle? ;D
A felsoroltakon kívül én úgy gondolom, hogy bőven van ám még téma!! :D
De Te beszélhetsz ezekről is, hátha 1000 nőből 1-nek bejön! :P :)
Nos belőletek nőkből is kilehet ábrándulni!!!
Vannak olyan női dolgok ugyanúgy ami a pasikat kikészítik...
Mit is tudtok?Fürdés nélkül nedvesnek lenni,vágás nélkül vérezni,és kérdés nélkül hülyeséget beszélni!!! :)
-rasszizmus
-az exei, akik húdejónők voltak
-kirándulás közben milyen alakú folt keletkezett a pólóján az izzadtságból
-a hármas szex fantasztikus pillanatai
-úgy szereti anyukáját, hogy minden nap föl kell hívnia 20 percre, és minden hétvégén meg kell látogatnia
Sorolhatnám még, egyenlőre ezekkel találkoztam. (és ez mind egy pasiba volt elrejtve)
24/n
ui: rasszizmus alatt értsd azt, amikor azt mondja, hogy ki kéne irtani az össze büdös zsidót, cigányt, négert, még akkor is, ha jó emberek, és teljesen szocializálódtak. És igen, van ilyen.
24/n
Utolsó!
"úgy szereti anyukáját, hogy minden nap föl kell hívnia 20 percre, és minden hétvégén meg kell látogatnia "
Ez miért baj?Te a szüleiddel nem tartod a kapcsolatot?
"Ez miért baj?Te a szüleiddel nem tartod a kapcsolatot?"
De tartom. De aki betegesen ragaszkodik az anyjához, azt nem bírom elviselni. Mi történhet minden nap egy családban, amiért föl kell hívni a mamit? Én is fölhívom, egy héten 1x. Aztán ő is hív engem 1x.
A másik meg az, hogy ott lakik a szomszédban a mami...tehát nem kéne itt könnybe lábadt szemekkel drámázni. (mint ahogy ő tette)Számomra kiábrándító, és kész.
én akkor ábrándulok ki a nőkből, ha elkezdik sorolni, mitől ábrándulnak ki a férfiakból
mentségetekre szóljon, hogy ez volt a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!