Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgytársaim, van olyan téma amiről egy pasi elkezd mesélni azonnal kiábrándultok belőle? ;D
Én örülök neki, ha az elején rögtön ilyesmiről beszél, ugyanis akkor gyorsan kiderül, hogy véletlenül sem akarok vele összejönni és ezért hálás vagyok neki. A hány nő mellett ébredt fel úgy, hogy a nevét sem tudta, anyukája nélkül éhen hal és büdös ruhákat hordana, emiatt mennyire hálás neki és később ilyen nőt akar magának, ha nem szereti az állatokat, mindenféle gyűlölködés, mások szidalmazása, kritizálása, amikor összességében sz*r a világ, minden negatív és akkor hűű de sajnáljam, kérkedés azzal, hogy mije van, sznobság.
Ami csak zavar és utálom, az exek, a hányóspiálós élmények, ha a közelmúltban történt, akkor ez is kizáró ok a kapcsolatra, de ha a kollégiumi élményeit meséli, akkor csak irritál, ha ezzel akar felvágni. A bélműködése, az egészsége, a szagok, a higiénia vagy hiánya, panaszkodás ezekről, panaszkodás a nőkről és az elvárásaikról.
Illetve olyan téma részletes elemzése, amiről én nem tudok semmit, nyilvánvalóan nem is érdekel és ilyen mennyiségben nem tudom hirtelen felfogni, emiatt hozzászólni sem és csak mondja és mondja.. Persze öcsi, baromi okos vagy és leborulok a tudásod előtt.
Mind személyes tapasztalat.
Csajok!Gratulálok!!!! :)
Én tudom hogy csak az exekkel szokott gondjaim lenni de erre már odafigyelek valamennyire.....
Csodálkozom hogy senki sem hozakodott elő az autószereléssel vagy egyéb más jártassággal?itt mindenki irodás pasival jár?
* emésztési zavarai
* pisi, kaksi
* ex barátnők
* hogy okoz saját magának örömet!
* tisztálkodási ill. nem tisztálkodási szokásai, furán hangzik, de ecsetelgette már nekem pasi, hogy ha nem megy dolgozni akkor képes napokon keresztül nem fürödni!
Tehát ezek engem olyan szinten ki tudnak ábrándítani, hogy első és utolsó randink volt, jó-jó hozzá tartóznak az emberi élet szükségleteihez/dolgaihoz, de ne ott a randi kellős közepén, nyilvános helyen magyarázzon róluk! :D :D
-divat, szépségápolás
-megdöntött csajok és számaik
-foci
-VG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!