Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgytársaim, van olyan téma amiről egy pasi elkezd mesélni azonnal kiábrándultok belőle? ;D
Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 21:08
51/66 anonim válasza:
Nagyon lenézően irt itt nagyon sok lány a fiúkról. igyekszem szebben tálalni. Tény, hogy van olyan dolog, ami pl. engem is nagyon zavar: pl.hányás téma, de 25 éves korig szinte mindenik ezzel dicsekszik, aztán elfelejtik :)Egyébként engem nem zavar a politika, sem bármilyen téma:legyen az foci, filmek, szépségápolás, történelem, tudományok, művészet, stb. Engem pl. az ábrándit ki, ha semmilyen témája nincs a fiúnak, szóval legyen tájékozott.
52/66 anonim válasza:
Nem kell izgulni, minden lánnyal aszerint kell beszélni, hogy mennyi esze van. Ha alacsonyabb szellemi szinten van, akkor lehet mindennapos témákal jönni azt imádják, és csak azt értik. Ha magasabb szellemszinten van: néha jelző lehet a végzettsége is, de nem mindig: akkor kerüld az egyszerű témát szerintem, mert az ilyen lány többre vágyik, ha más nem, tájékozódj előtte, hogy mi a kedvnc területe, és dokumentálódj.
54/66 anonim válasza:
Nekem most van egy éve tartó kapcsolatom, de amitől nagyon elmegy a kedvem ha a pasim megnéz más nőket az utcán ugy hogy vele vagyok...a fingós böfögős viccek és beszólások, és az erőszakoskodás hogy ezt-meg azt kéne csinálnom mert nő vagyok....-.-
55/66 Makacs Kun válasza:
És mit szólnátok ahhoz, ha arról kezdene mesélni, hogy szerinte
1. a nőknek kisebb az agyuk, mint a férfiaknak, és ez meg is látszik az értelmi képességükön is
2. a nők nem tudnak autót vezetni
3. a nők helye a konyha
4. a nők kezébe fakanál való ?
56/66 anonim válasza:
Ha beszélgetés közben megmutatom nekik... a férfihang.hu nevű remek oldalt. xDDDDD
57/66 anonim válasza:
55-ös, elkönyvelném egy szűk agyú idiótának:P
58/66 Makacs Kun válasza:
57-es, megérteném :)
Valójában nem csinálnék ilyet, két okból. Mert egyik sem igaz állítás, és mert nem kerül semmibe sem udvariasnak lenni.
60/66 anonim válasza:
Utálom ha elkezdi sorolni nekem a szépséghibáimat... Igen, kétszer is volt már velem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!