Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgytársaim, van olyan téma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgytársaim, van olyan téma amiről egy pasi elkezd mesélni azonnal kiábrándultok belőle? ;D

Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 21:08
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
53%

Persze, bármitől ami nem fér bele az értékrendembe vagy nagyon idegesít a hozzámállása. Pl nem fér bele: ha erőszakos, rasszista, állatutáló, vagy bármilyen módon mértéktelen (pl én szívesen meghalltagom azt is amihez nem értek csak másról is legyen szó meg rám is figyeljen), piálós stb.

Hozzámállásnál meg ilyenek, hogy: meg akarja mondani rólam a tutit, elemezget, mindenáron jópofa akar lenni ezzel pont olyan beszólásokat talál ki amikre a legallergiásabb vagyok, nemrég találkoztam olyanokkal a lánykáztak, learanyosoztak, lekisasszonyoztak (mindenféle ismeretség nélkül)- rettentően irritáló. De ez mindenkinél más.

2011. okt. 24. 21:19
 12/66 anonim ***** válasza:
100%

Ide tartozik még az emésztési problémák témája,hány ismeretlen nő mellett ébredt fel másnaposan,mennyi nője volt előtted,szőke nős viccek,hányszor hányt egységnyi idő alatt részegen.

Ezek sajnos saját tapasztalatok,le is építettem gyorsan az illetőket.Ráadásul ezek elsőrandis tapasztalatok,mikor normális ember ilyenekről véletlenül sem beszél.

2011. okt. 24. 21:19
 13/66 anonim ***** válasza:
100%
2011. okt. 24. 21:22
 14/66 anonim ***** válasza:
72%

Az excsajok szidalmazása. Ilyenkor mindig arra gondolok, mit fog rólam mondani?!

Anyucika ajnározása.

A kutyabu.zik, akik csak a kutyájuknak élnek mindkét nemből rettentően irritálnak, a világból ki lehet vele kergetni.

2011. okt. 24. 21:23
 15/66 anonim ***** válasza:
53%
A barátnőm utálja a politizálást.
2011. okt. 24. 21:24
 16/66 anonim ***** válasza:
45%
a rasszizmust úgy értettem hogy állandóan szidja őket hogy "hülye n.égerek", sz*ros cgányok", stb..
2011. okt. 24. 21:28
 17/66 anonim ***** válasza:
88%

Ha elhangzik az a kérdés, hogy "te mindig ilyen csöndes vagy?" vagy te mindig ilyen ez meg az. Ez kiábrándít teljesen. Általában nem is ismerkedem tovább azokkal, akik ezt megkérdezik.

23/L

2011. okt. 24. 22:01
 18/66 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis ezzel rám hárítja a beállt csönd felelősségét. Fúj
2011. okt. 24. 22:02
 19/66 napietus ***** válasza:
60%

ha az exeit beszéli ki, vagy mások magánéletén csámcsog. undorítónak tartom az indiszkréciót. más olyan témával én eddig nem találkoztam, ami kiábrándított volna. mondjuk a pasijaim tudtak viselkedni...

29/n

2011. okt. 24. 22:34
 20/66 anonim ***** válasza:
61%
82%, amikor fél órán keresztül beszélsz egy nőhöz, de ő lerendez 3 db 1 szavas válasszal, akkor igencsak az ő hibája a "kínos csend". Nekem is van ilyen ismerősöm, férfiban, nőben egyaránt. De mivel nőkkel randizok így azt tudom mondani, hogy ez igen kellemetlen egy találkozón. Nem is nagyon foglalkozok velük tovább, kivéve, ha meg fog valami benne. :-)
2011. okt. 25. 01:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!