Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mi kelti fel az érdeklődéseteket? 20l
Nem volt még komoly kapcsolatom, de mostanában egyre gyakrabban érzem egy társ hiányát.
Szeretnék találni valakit, csak nem tudom, hogy hogyan "hívjam fel magamra" szolidan a figyelmet. Nem arra gondoltam, hogy ribancos ruhákkal, vagy feltűnősködéssel, csak arra, hogy éreztessem a külvilággal és a férfi nemmel, hogy szingli vagyok, és társat keresek.
Ennyi álszentet.
Ribancos nem kell legyél, de azért van különbség a ribanc és a stílusosan "kiteszed amid van" között. Egy nőn egy férfi a külsejét nézi meg először. Meglepő mi, hogy nem látunk a fejedbe.
Ha vadászni akarsz akkor öltözz igenis ribancosan(már ahogy ezt te nevezed) ismerkedj, láss, halj, tapasztalj, másképpen nem megy.
Akárki akármit mond egy férfinál a belső csak a külső alapos tanulmányozása után következik.
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!