Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik, mi kelti fel az érdeklő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, mi kelti fel az érdeklődéseteket? 20l

Figyelt kérdés

Nem volt még komoly kapcsolatom, de mostanában egyre gyakrabban érzem egy társ hiányát.

Szeretnék találni valakit, csak nem tudom, hogy hogyan "hívjam fel magamra" szolidan a figyelmet. Nem arra gondoltam, hogy ribancos ruhákkal, vagy feltűnősködéssel, csak arra, hogy éreztessem a külvilággal és a férfi nemmel, hogy szingli vagyok, és társat keresek.

2011. okt. 16. 16:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ennyi álszentet.

Ribancos nem kell legyél, de azért van különbség a ribanc és a stílusosan "kiteszed amid van" között. Egy nőn egy férfi a külsejét nézi meg először. Meglepő mi, hogy nem látunk a fejedbe.

Ha vadászni akarsz akkor öltözz igenis ribancosan(már ahogy ezt te nevezed) ismerkedj, láss, halj, tapasztalj, másképpen nem megy.

Akárki akármit mond egy férfinál a belső csak a külső alapos tanulmányozása után következik.

27/f

2011. okt. 18. 15:37
 22/25 anonim ***** válasza:
elöző. az utolsó mondatod nem igazán igaz..legalább is magamból kiindulva. Nekem a belső vhogy nagyon tud alakítani a Nők külsején, teszem azt, ha elsőre tök szép meg minden, de közbe sík hülye, vagy förtelmes jelleme van, akkor hirtelen olyan..nemis tudom, a külseje átmegy rondába Nálam. És fordítva.
2011. okt. 18. 15:59
 23/25 anonim ***** válasza:
akassz a nyakadba egy táblát "szingli vagyok" felirattal:DDD garantálom h az utcán is leszólítanak:DD
2011. okt. 18. 16:03
 24/25 anonim ***** válasza:
hrv: igazad van én nem is ezt állítom, csak azt hogy először te is megbámulsz egy jó nőt, és megpróbálod. Aztán számít a belső ha már ott tartasz, hogy beszélsz vele...
2011. okt. 18. 16:57
 25/25 anonim ***** válasza:
Mindenképpen öltözz ki "ribancosan" plussz smink.(az hogy h nézel ki nem tükrözi a belső értékeid, ha vki az alapján ítél meg alapra halott az ügy)Tuti befutó, plussz ahányan megfognak nézzni meg szokod azt hogy néznek és magabiztos is leszel.Tuti összejön így szerintem.
2011. okt. 18. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!