Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik, mi kelti fel az érdeklő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, mi kelti fel az érdeklődéseteket? 20l

Figyelt kérdés

Nem volt még komoly kapcsolatom, de mostanában egyre gyakrabban érzem egy társ hiányát.

Szeretnék találni valakit, csak nem tudom, hogy hogyan "hívjam fel magamra" szolidan a figyelmet. Nem arra gondoltam, hogy ribancos ruhákkal, vagy feltűnősködéssel, csak arra, hogy éreztessem a külvilággal és a férfi nemmel, hogy szingli vagyok, és társat keresek.

2011. okt. 16. 16:49
1 2 3
 11/25 anonim válasza:

Szexis ruha szép haj stb.

Nézz ki magadnak egy srácot aki bejön,menny oda hozzá,és keress egy közos témát.Asztán kialakul magától :D

2011. okt. 18. 10:26
 12/25 anonim ***** válasza:

szűz vagy még? Nem vagy elhízva mint egy disznó?

Te kis fiatal csibe :)

2011. okt. 18. 10:35
 13/25 A kérdező kommentje:
igen szűz vagyok, és vékony.
2011. okt. 18. 10:42
 14/25 anonim ***** válasza:

Ezzel a kérdéssel máris felkeltetted az érdeklődésemet. Főleg mivel én is hasonló cípőben járok.

Írj privit, ha gondolod. Szívesen ismerkednék veled.

21/F

2011. okt. 18. 10:54
 15/25 anonim ***** válasza:
LOL.. Tanácsok helyett mindenki ismerkedni akar veled?:DD
2011. okt. 18. 11:05
 16/25 specialsound ***** válasza:
Legyél magabiztos, ha nagyon bejön egy srác és a hely is adott, menj oda hozzá, támad le, nyúlj be a nadrágjába, és már elérted a célod !
2011. okt. 18. 11:21
 17/25 anonim ***** válasza:

"sexy ruha,haj magassarkú,stb..."

ez de nagy hülyeség! egyszer "jó leszel" neki és szeva!...

ha KAPCSOLATOT akarsz,az nem könnyű dolog! normálisként szeressen meg valaki aztán tudd elkápráztatni azzal,h hogy is ki tudsz nézni! nem fordítva!!! 1 képet viszont feltehetnél. egy normálisat... (lehetőleg nem tükörben pózolósat...) 20/F

2011. okt. 18. 11:40
 18/25 anonim ***** válasza:
Már fel is keltetted az érdeklődésemet! :) Ha hosszabb távra szeretnél kapcsolatot ne külsőben akarj többet adni. Egy kapcsolathoz a nő részéről is kell egy kis megalázkodás. Fontos hogy az érdeklődés és a kis figyelmességek kölcsönösek legyenek. Legalábbis nekem ez "vált be", noha a lánynak sajnos egy idő után már más tervei voltak. :S
2011. okt. 18. 11:43
 19/25 anonim ***** válasza:

Hát sztem legyél vidám meg kedves. Meg járjál ilyen szabadidő töltési cuccokra. Pl falmászás vagy edzőterem vagy ilyesmi. Én múltkor falmászáson láttam néhány lányt és akaratlanul is nagyon lekötötték a figyelmemet meg az érdeklődésemet. De nem mertem barátkozni.

Am nem árt, hogyha okos vagy. És ne öltözködj máshogy, főleg ne ribancosan. Egy lány lehet tornacipőben, farmerben és pólóban is nagyon vonzó. Sőt sztem inkább az a figyelemfelkeltő.

Meg ne legyél ilyen jéghegy, hogy fapofával ülsz mondjuk az előadóban. Én láttam egy lányt tegnap, meg már régóta ott van. Nagyon tetszik meg szép, de olyan mintha mogorva lenne egy kicsit vagy zárkózott, nemtom. Így nem mernék közeledni hozzá. Nem mintha amúgy mernék, de így semmiképp. (Bár lehet azért ilyen, mert van már fiúja és nem érdeklik mások és barátkozni se akar.)

Meg van egy másik lány ismerősöm, szintén az évfolyamból, na ő olyan full mogorva fejet vág. Pedig egyébként aranyosnak tartanám, csak emiatt nagyon nem szimpatikus és ha beszélgetek valakivel és ő is megjelenik, akkor legszívesebben elhúzok onnan. Úgy érzem hogy csak engem tüntet ki ilyen "kedvesen", mintha nem bírná a fejemet.

21f

2011. okt. 18. 11:55
 20/25 anonim ***** válasza:
szerintemm kulgy 1 kepet nkm privibe es enn megmondom oszintenn hogy hogy nezel ki!
2011. okt. 18. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!