Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit csinál az a lány akiért megbolondultok? Mivel tudja fölkelteni az érdeklődéseteket?
Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 16:07
3/8 anonim válasza:
Személyiség + legyen stílusa, ne az a tucat plázacica legyen.
4/8 anonim válasza:
Bauxitfőzeléket!
Katona József
40/f
5/8 anonim válasza:
Szép külső, közvetlen, nem k.rvás de nőies viselkedés, pozitív gondolkodásmód (az ellentétek vonzzák egymást >_<).Külsőre elsősorban a kék vagy aranybarna szemű szőke/világosbarna hajú, magas és világos bőrű lányok tetszenek.
6/8 anonim válasza:
Egyszerüen ő az a lány, aki (ha még természetesen nem járunk) kevésbé foglalkozik velem, meg várja mIg én keresem, addig nem is Ir Nem is csörget SEMMI... és nem hagyja magát.... akiért küzdeni kell iszonyú sokat...
7/8 anonim válasza:
Ezek többnyire csak külső és belső dolgok... de nagyban meghatározza is a lány viselkedése.. Pl: Lehet iszonyú szexy pozitiv gondolkodású, ha egyszer full részegen meglátod el megy tőle a kedved... vagy, ha csúnyán beszél, vagy ha folyamatosan zaklatt.. keses minden nap, vagy ha túl könnyü préda... Nos az a lány, akiért én személy szerint megbolondulok...Iszogat bulikban, de stlusosan, ha olyan akkor rá is gyújt, de nagyon ritkán... Mindenkivel kedves, törödő, jól táncol és nem foglalkozik velem, sőt ha kell kerül egész este xD... mármint tudom, hogy direkt csinálja ezt azért észrevettem, mert tudja, hogy ha nem foglalkozik velem akkor az böki a csőröm....
8/8 anonim válasza:
16:49 még vannak ilyen srácok, óóóóó nem is hiszem el pedig már kezdtem elásni magam hogy az ilyen kinézet ma már nem menő, erre meg kiderül valakinek mégis tetszik az ilyen csaj
dejó, még van remény. nekem egyébként gyakran mondogatják hogy szép vagyok, de sosem hiszem el mert nem vagyok szolibarna, meg barnahajú mind egy debreceni zita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!