Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ha egy lány megnéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha egy lány megnéz myvipen, felkelti az érdeklődéseteket?

Figyelt kérdés
Ha pl. ismeritek látásból a lányt,és megnéz myvipen,amit ugye kiír a myvip..ezt annak veszitek,hogy tetszetek a lánynak? Szóval ezzel el lehet érni érdeklődést?:D Hozzátenném nem neten akarok ismerkedni,csak érdekel..
2009. okt. 15. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

ha egy lány megnéz myvipen

még nem biztos hogy bejössz neki

2009. okt. 15. 18:37
 2/9 A kérdező kommentje:
jó,nyilván..de én most a lány vagyok:D érdeklődnétek a lány iránt,ha megnézne titeket?
2009. okt. 15. 18:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nem is biztosan de van rá esély! Bár engem szokott egy lány nézni myvipen de nem írtam rá eddig, nem neten szeretnék ismerkedni.. de vissza ránézek mindíg és ennyi. xd

Am nem te vagy az véletlenül?:D

2009. okt. 15. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Hi..:)

ismerős szitu..:D Vmi monogrammot kérdező,vagy megyét..:Dthx

2009. okt. 15. 18:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát kétlem,még nem néztem meg a srácot:D De látásból ismerjük egymást,szóval tudja,hogy ki vagyok,nem netes ismerkedés. Csak nem tudom eldönteni,hogy tetszem-e neki:D és gondoltam így tudathatom vele,hogy engem érdekel,ha máshogy nem esne le neki..jó ötlet?:D
2009. okt. 15. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy csajtól jó 5let..:)
2009. okt. 15. 19:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

bocsi én lány vagyok.Szerintem ez nem jelenti azt,hogy tetszik a srác.Van,hogy megnézem vkinek az adatlapját,mert azt hittem,hogy másik srác,közbe kiderül,hogy hoppá nem is ismerem azt a srácot:D és ez fordítva is szokott lenni(vagyis sokan megnéznek vipen,közben nem is tudom ki az.)

2009. okt. 15. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Alapvetőleg nem, de mindig aki megnéz lány, mindig kinagyítom a profilképét, és ha szép az arca, vagy van egy mellkidobós kép, akkor én is megnézem

17/F

2009. okt. 15. 20:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát ha többször, mondjuk azt látom, hogy naponta többször, meg heteken keresztül mindig megnéz, akkor már gyanakodnék, hogy esetleg tetszem neki.
2009. okt. 15. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!