Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki a szemezésben profi és tudja, hogy mi kelti fel a pasik figyelmét, az léccives válaszoljon! (? )
Súlyosan belezúgtam egy rocker skinhead pasiba! Tudom már a nevét, de abban elég gyökér vagyok sajna, hogy tudjak beszélgetni is vele, nem tudom egyszerúen elereszteni magam. ebben nem vagyok gyakorlott. mit tanácsoltok, hogy mit szeretnek a pasik egy nőben ilyenkor? vészkelyzet, segítséééééééég!
15/L
Szemezés...mit gondolsz,gondolatolvasó?
Fenéért kertel minden lány,menj oda,van közös témátok.Legyél talpraesett...szemezésbe profi..1mp alatt gyorsabban tudja feltünően pillogtatni a szempilláit,mint bárki?:)
Skinhead vagy Hungarista? :D
De amúgy ők is ugyanolyan emberek mint bárki, leszámitva, hogy normákis zenéket hallgat és szereti a hazáját. Ennyi :D
De közös témának először ne ezt a politikai marhaságot hozd fel, mert nemjó :D
Vedd fel a szemkontaktust, harapdáld az ajkaidat, aztán hirtelen nézz le, mintha sajnálkoznál. Hajadat is morzsolgathatod.
áhh amikor egy csaj ezt csinálja velem nem tudok ellenállni muszáj odamennem hozzá :d
14f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!