Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! 17-18 év körüli válaszoljon már nekem? Hülyén hangzik lennt leírom mi a helyzet.
Üdv
Na az van hogy mindennap 30 kmt utazok egy másik városba hogy edzeni tudjak mert nállam sza*r a konditerem.És ha hosszúra nyúlik az edzés akkor az utolsó buszommal megyek és mindig arra száll fel egy jó csaj már vagy ötször hatszor láttam a buszmegbe. Mostanában mindig nagy ezdéseket csinálok hogy későn végezzek vagy ezdeni és késöbb megyek csak hogy azzal a busszal menjek mint ő. Szeritnem suliba járhat mert hétvégéken nem szoktam látni. Szerintetek mi a legtutibb módszer arra hogy megismerkedjek vele?? Ma pl edzés után láttam ott ülni buszmegbe még elég jól be voltam durranva és direkt ott feszítettem előtte, a cigit is úgy fogtam hogy bicepszre állatira feszítettem. Aztán otthon leszálltam a buszról, de a lenti megállónál (ő az autóbuszállomáson száll le) és ahogy elindultam néztema buszt és főleg őt, ő is nézett a szemembe de nem tudom ez milyen nézés volt. Lehet hogy ilyen mit néz ez a paraszt nézés volt.. Szóval nem vágom. De mi van akkor ha esetleg bejövök neki és azért nézett a szemembe?? Vagy végülis ez alap reflex hogyha valaki rádpillant és néz addig amíg lát és el nem megy a busz akkor te is nézed őt addig amíg ő is néz téged?? Teljesen összevagyok zavarodva nem is tudok gondolkozni.. Á tökre majmot csinált belőlem itt kérdezgetek névtelenül mint valami pancser... Valaki segítsen már, csajok szerintetek bejövök neki? Hogyan kéne megismerkedni vele?? Leszólíteni nem merem mert tuti beégnék, aztán ha mondjuk meg is kérdzem tőlle hoyg bocsi elment már az xy busz utána nem is tudnék mit mondani neki.. Sőt még leszólítani sem merem mert tuti beégnék. Valaki segítsen légyszi, félek hogy már nem sokat fogom látni, mert mi van ha legközelebb már nem lesz a buszon. Amúgy is a suli még 2 hétig tart, és az is lehet hogy holnap már nem is lesz a buszmegbe.
dearanyos :DDDD
Te hány éves vagy? (:
Amúgy szeritnem próbálj meg csak úgy spontán odamenni hozzá, és beszélgetni ... :D pl h odamész mellé, megkérded h zavarok? ő meg jóesetben aztmondja h nem, ésakk megkérded, h Te melyik buszal mész, stbstb, aztán ha bejössz Neki, akkor majd folytatja a beszélgetést valahogy. Dobj fel vmi átlagos témát.
Ez nekem pl bejönne ^^
Hali
Szerintem ,ha "cigivel feszítettem" akkor a nézés inkább a "pfujj mekkora paraszt és engem bámul" nézés volt.Én a helyedben nem a cigivel feszítenék.Mindenesetre menj oda hozzá kérdezd meg ,hogy mennyi az idő mond neki ,hogy már láttad többször tanul e vagy dolgozik...
Lehet,hogy csak elbambult. XD
Amúgy szerintem valamilyen szinten szimpatikus vagy neki,mert ha nem lennél,szerintem nem nézett volna a szemedbe,de nem tudom...A cigis példa pedig nem volt éppen a legjobb.Sok lány nem szereti,ha valaki dohányzik,de végülis elnézhető. :D 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!