Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! 17-18 év körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! 17-18 év körüli válaszoljon már nekem? Hülyén hangzik lennt leírom mi a helyzet.

Figyelt kérdés

Üdv

Na az van hogy mindennap 30 kmt utazok egy másik városba hogy edzeni tudjak mert nállam sza*r a konditerem.És ha hosszúra nyúlik az edzés akkor az utolsó buszommal megyek és mindig arra száll fel egy jó csaj már vagy ötször hatszor láttam a buszmegbe. Mostanában mindig nagy ezdéseket csinálok hogy későn végezzek vagy ezdeni és késöbb megyek csak hogy azzal a busszal menjek mint ő. Szeritnem suliba járhat mert hétvégéken nem szoktam látni. Szerintetek mi a legtutibb módszer arra hogy megismerkedjek vele?? Ma pl edzés után láttam ott ülni buszmegbe még elég jól be voltam durranva és direkt ott feszítettem előtte, a cigit is úgy fogtam hogy bicepszre állatira feszítettem. Aztán otthon leszálltam a buszról, de a lenti megállónál (ő az autóbuszállomáson száll le) és ahogy elindultam néztema buszt és főleg őt, ő is nézett a szemembe de nem tudom ez milyen nézés volt. Lehet hogy ilyen mit néz ez a paraszt nézés volt.. Szóval nem vágom. De mi van akkor ha esetleg bejövök neki és azért nézett a szemembe?? Vagy végülis ez alap reflex hogyha valaki rádpillant és néz addig amíg lát és el nem megy a busz akkor te is nézed őt addig amíg ő is néz téged?? Teljesen összevagyok zavarodva nem is tudok gondolkozni.. Á tökre majmot csinált belőlem itt kérdezgetek névtelenül mint valami pancser... Valaki segítsen már, csajok szerintetek bejövök neki? Hogyan kéne megismerkedni vele?? Leszólíteni nem merem mert tuti beégnék, aztán ha mondjuk meg is kérdzem tőlle hoyg bocsi elment már az xy busz utána nem is tudnék mit mondani neki.. Sőt még leszólítani sem merem mert tuti beégnék. Valaki segítsen légyszi, félek hogy már nem sokat fogom látni, mert mi van ha legközelebb már nem lesz a buszon. Amúgy is a suli még 2 hétig tart, és az is lehet hogy holnap már nem is lesz a buszmegbe.

2011. máj. 31. 18:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nézd, kezdj el vele dumálni, meg minden, ülj oda mellé ,vagy bármi. Csak óvatosan, nehogy valami szatírnak nézzen:D
2011. máj. 31. 18:55
 2/19 anonim ***** válasza:
szerintem bármilyen hülye indokkal odamehetsz hozzá :) pl:hány óra van, vagy ilyesmi :) ha nagyon tetszik, akkor lépj, mielőtt késő lenne !
2011. máj. 31. 18:56
 3/19 anonim ***** válasza:

dearanyos :DDDD

Te hány éves vagy? (:

Amúgy szeritnem próbálj meg csak úgy spontán odamenni hozzá, és beszélgetni ... :D pl h odamész mellé, megkérded h zavarok? ő meg jóesetben aztmondja h nem, ésakk megkérded, h Te melyik buszal mész, stbstb, aztán ha bejössz Neki, akkor majd folytatja a beszélgetést valahogy. Dobj fel vmi átlagos témát.

Ez nekem pl bejönne ^^

2011. máj. 31. 18:59
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Hali

Szerintem ,ha "cigivel feszítettem" akkor a nézés inkább a "pfujj mekkora paraszt és engem bámul" nézés volt.Én a helyedben nem a cigivel feszítenék.Mindenesetre menj oda hozzá kérdezd meg ,hogy mennyi az idő mond neki ,hogy már láttad többször tanul e vagy dolgozik...

2011. máj. 31. 19:08
 5/19 A kérdező kommentje:
Az utolsó hozzászólónak írok. Nem azért feszítettem cigivel hogy mekkora spíler vagyok hogy dohányzok :D Elmúltam már 15 éves. 18 éves vagyok, ne úgy képzeld el hogy rajkóztam hogy cigizek, ez kb 14 15 éves emberre utal és már elmúltam ennyi idős:D hanem úgy hogy kellett egy mozdulat amikor feszíthetek bicepszre, és ezt úgy tudtam legkönnyebben elérni hogy amíg számhoz tettem a cigit ráfeszítettem karra :D Most mégis mit cisnáltam volna? Megállok előtte és azt mondom neki figyi 38as karom van most megmutatom ilyen ha ráfeszítek :DD
2011. máj. 31. 19:22
 6/19 anonim ***** válasza:
Höö keménycsávó, ha cigivel sem szégyellsz feszíteni,akkor biztos van annyi vér a pucádban, hogy odamész hozzá és beszélgetést kezdeményezel vele.Menni fog, Stallone.
2011. máj. 31. 20:02
 7/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászló nem a cigin van a hangsúly :) Csak leírtam példának hogy ez alkalmas mozdulat volt arra hogy feszítsek egy kicsit karra, egyébként miután elszívatam a cigit keresztbe font összekulcsolt karral támaszkodtam :D Ez is jó alkalom volt rá hogy picit feszíthessek :D Nem volt más ötletem valahogy fel akartam magamra hívni a figyelmét és akkor edzés után egész jól be voltam durranva még a buszmegbe is. De egyébként inkább csajok véleményére vagyok kíváncsi hogy a leírtak alapján mit mondanak, bejövök e neki, vagy mit jelenthetett az a nézés, és hogy kinek mi tetszik jobban hogy a legszimpatikusabb valakivel ismerkedni. Egyébként nagyon köszönöm az előző hozzászólók válaszait! De tartok is tőlle mi van ha tényleg az van amit az első hozzászoló írt és valami szatírnak néz?:D És megijeszteném? Nem nézek ki ijesztőnek szóval mi van ha inkább ilyen beteges kcsgnek gondol? Légyszives lányok segítsetek. Nem csak dugni akarok, tényleg tetszik nekem, és tökre boldoggá tenném.Egy nő társatokról van szó, akinek teljesen megváltozna az élete pozitív irányba mert tennék rólla :D 18/f
2011. máj. 31. 20:18
 8/19 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy csak elbambult. XD

Amúgy szerintem valamilyen szinten szimpatikus vagy neki,mert ha nem lennél,szerintem nem nézett volna a szemedbe,de nem tudom...A cigis példa pedig nem volt éppen a legjobb.Sok lány nem szereti,ha valaki dohányzik,de végülis elnézhető. :D 17/L

2011. máj. 31. 20:50
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha most a csaj helyébe képzelném magam akk sztem simán rádnézett szal ez ien ösztönös h ha vki bámul akk csak ránézek énis ugyh nem feltétlenül jelenti azt h bejösz neki(de ha izmos vagy az már egy jó pont;)), viszont cigizős-bicepsz mutogatás nem vt nyerő, de legjobb megoldás az lenne h ha megszólítanád bármit mondhatsz neki mert csak veszi a lapot h ismerkedni szeretnél vele de azért ne támadd le. Na sok sikert!:)
2011. máj. 31. 21:34
 10/19 anonim ***** válasza:
17 vagyok:) ha ugyan ebbe a szituba lennék és 1 srác így beeszít én sztem szánakozva nézném h ez komolyan azt hiszi hogy így fel tud szedni? Szóval szerintem ülj le mellé mondd h bocsi hogy így vadidegenként idejöttem, nem akarlak megijeszteni csak mondom ha már ilyen gyakran vagyunk egy buszon gondoltam idejövök... vagy nem tudom:D ha elég bátor vagy h add a nagy lazát én feszítsd ott az izmod akkor hajrá! ne hozd szóba h hány kilót emelsz v hogy mekkora a karod!
2011. jún. 1. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!