Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy srác miteszeres egy srác arcberendezése akkor az mennyiben befolyásolja az érdeklődéseteket?
az ujjak nagyságát én sem értem, a mitteszerek meg attól függnek, hogy mennyire szimpatikus a pasi:D ha megfog a kisugárzása vagy a személyisége akkor észre sem veszem.:)
A srác magassága...háát...ha magasabb nálam akkor az nagyon jó...ha alacsonyabb...az nem annyira...kicsit hülye érzés hozzábújni vagy megcsókolni ha én nagyobb vagyok nála...de ha szeretek valakit akkor ez sem számít:) lehet, hülyén hangzik, de számomra ezerszer fontosabb a belső.
a körmök:D hát...undorító ne legyen az a lényeg:D az így jártam anyátokkal egyik részében volt a "p*csköröm":D az az, amikor egy pasinak túl tökéletesen ápoltak a körmei:D
egyébként a barátom kb csak 3 centivel magasabb nálam. nem probléma, de a magassarkút olyankor nélkülöznöm kell:D
az arcod szerintem nagyon ritkán lesz makulátlan... használj valami tonikot rá. a mitesszer még nem is olyan nagy gond(nekem is van), mint a gennyes pattanások.
köröm ápoltsága azért fontos, hogy ne legyen alatta fekete a kosztól, az nem is esztétikus és nem is valami tiszta emberre vall...
ujjak nagysága? hát nem tudom nekem még a lányok közt is pici kezem van...szóval úgyis lapátkezűnek néznélek.
17L
" azt nem bírnám elviselni ha mocskos kézzel simogatna:S "
Én sem szeretem a tiszta kezeimmel a lányok mocskos testét simogatni xD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!