Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fektessem meg? A többit lent kifejtettem.
"Azért nem mindenki a külsőre bukik"
Dehogynem...Ha tizenéves, akkor meg főleg.
Amúgy jó külsővel is lehetséges, hogy sokáig ne legyen valakinek nője, ha gondjai vannak.
lófaszt, mondd meg neki, hogy ki akarod használni! Hazudj! Hazudd azt, hogy szereted, hogy gyönyörű, és utána kúrd meg!
Nincs annál rosszabb érzés, mint kékülő herékkel kelni reggelente, csapd be neki párszor a lompit, aztán ha adódik más, állj tovább.
Akik meg osztják itt az észt, hogy ne csinálj ilyet, mert tudod milyen érzés az, meg szeretnéd, hogy veled se csinálják ezt, meg azt kapsz amit adsz, megsúgom neked egy baromság. Attól, hogy te rendes gyerek vagy még simán beléd rúgnak. Ezt jól fontold meg.
"Én már tizenévesen sem erre buktam."
Tehát bárkivel összejössz, akárhogy néz ki? Az gáz
Szerintem ha udavarolna neked egy jóképű, meg egy ronda, de ápolt csávó, nem lenne kérdés, hogy melyiket választanád...
Úgyhogy nem kell a mese habbal
Hát, ha nem hiszed el, akkor sajnálom, engem nem érdekel ki mit hisz.
A jóképűség egyébként is szubjektív.
A vonzalom sem feltétlenül ettől függ, küldtem már el olyat, aki egyébként külsőre 10/10es volt, és egyébként sem volt vele semmi gond, csak egyszerűen nem tudtam vonzódni hozzá. Van ilyen. Azért ne skatulyázd be az embereket, mert van egy nagy átlag, akinél a külső az első. Szerintem az nem is boldog, akinek ez annyira fontos, de ez az én véleményem.
"mert van egy nagy átlag, akinél a külső az első. Szerintem az nem is boldog, akinek ez annyira fontos, de ez az én véleményem."
Én már régebben ezt eljátszottam sok csalódás után, hogy nem érdekel a külső, mert hátha így találok egy normálisabb csajt. Később rámhajtott egy kicsit rondább csaj és ő még hülyébb volt, mint a jobb csajok előtte. Tehát nyugodtan érdekelhet főleg a külső, ugyanannyi esélyem van úgyis normálisat találni.
Ezt nem tudom, én nem hajtok nőkre.
Nem mondom, nagyon sok értelmes férfi van, aki fantasztikusan néz ki, de valahogy én másképp működök. Szóval én azt szeretem, akit tudok tisztelni, fel tudok rá nézni. Ebből pedig édes kevés van, az csak hab a tortán,ha jól néz ki, de egyébként őszintén nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!