Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan szereztek barátnőt? (kicsit hülye kérdés, de kifejtettem alul)
Figyelt kérdés
Szóval nekem az a bánatom, hogy a környéken minden lányt ismerek és mindegyiknek van palija, vagy éppen nem vok az esetük vagy ők nem az én esetem. Ha elmegyek disco-ba, ott is a lányok 90%-a pasival van. Voltak akik mondták az ilyen netes társkeresőket, hát azzal az a bajom, hogy nem szívesen megyek bele távkapcsolatba és nem is tudom, hogy bevállnak-e egyáltalán az ilyenek. Ti honnan szereztek barátnőt? mondjatok tippeket, köszi2010. aug. 16. 17:35
2/7 anonim válasza:
Korfüggő...
Nézz be konditerembe, focipályára, kosárpályára, teniszpályára, sétálgass a környéken hátha ülnek kint magányos madárkák.
4/7 anonim válasza:
Én a párommal egy torrentoldalon jöttem össze :D Jelenleg távkapcsolat van, de hamarosan összeköltözés :)
5/7 anonim válasza:
17:47: kérlek meséld el h sikerült... :D
6/7 anonim válasza:
ugyanez a helyzet velem. az itteni srácok nekem mondjuk ugy h "tulk*rvázosak" nekik csak a dugás meg ijenek. ezért felhagytam az egésszel. majd elkezdtem csézni. (counter strike 1.6) és ott megismertem egy fiut. tök barátságosnak indult az egész de minéltöbbet beszéltünk annáljobban rájöttünk h egy a felfogásunk :) igy kialakult köztünk ezaz egész. jelenleg 8honapja élünk távkapcsolatba az ország 2 végén.. ismerem eléggé és bízokbenne ezért felsem merül bennem ojan kérdés hogy megcsal.. az eggyetlen rossz az egészbe hogy rettenetesen hiányzik de ha szeretitek egymást egyszer ugyis jovége lesz... :) 18/L
7/7 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak: Amúgy honnan vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!