Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fektessem meg? A többit lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fektessem meg? A többit lent kifejtettem.

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy csajjal. Az a gond vele hogy nem néz ki valami jól, de viszont nagyon rendes ami a mai világba elég ritka. Már elég rég voltam csajjal és azért gondolkodtam el rajta. Ha simán megmondom neki hogy csak szexre kell akkor meg elküld. Szerintetek használjam ki?
2011. okt. 12. 20:10
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne,hogy jó úton haladsz?! Téged hányszor is vertek át?
2011. okt. 12. 20:20
 12/41 anonim ***** válasza:
17%
keféld meg aztán dobd
2011. okt. 12. 20:20
 13/41 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit sem változtat a tényen az életkor. Nem játék mások élete. Gondolj bele, neked csak 2 óra öröm, ami neki több hónap szenvedés, és ráadásul elveszti az ártatlanságát is. Én már nem találok egy normális nőt sem, mert mindegyik üres ribanc lett, semmi romantika, akkor értem el csak sikereket ha leszartam őket, és jól megbasztam, de nekem nem ez kell. Lehet, hogy ez a lány lehetne egyszer egy barátod szerelme, de nem lesz, mert egy aljas alkesz kis ribanc lesz, mert te meg még pár kangörcsös tönkreteszitek lelkileg. Erre is gondolj, ne csak magadra.
2011. okt. 12. 20:22
 14/41 A kérdező kommentje:
Csalt már meg olyan akit szerettem, és akkor senki nem törődött vele akkor most miért legyek én rendes?
2011. okt. 12. 20:25
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Tudod már milyen ha átbasztak úgy őszintén a csajjal is ezt az érzést akarod megismertetni??? Mert ha igen akkor gratulálok.
2011. okt. 12. 20:30
 16/41 anonim ***** válasza:
Ja téged megcsaltak.De nem ez a lány.Hanem egy másik.Akkor ne a többi lányon bosszuld ezt meg.Tudod mást is megcsaltak már...
2011. okt. 12. 20:31
 17/41 wiWell ***** válasza:
Hát ez ejjdeszánalmas... utadba kerult egy lány aki nem is tetszik, nem is szép, nem is kell, de már rég voltál csajjal és hát más úgyse akadna, hát felpróbálnád. Azért ha macsósat játszol kisfiú akkor olyanokat fektess meg akikkel felvághatsz, kulonben a tobbiek észreveszik, hogy nem is vagy te akkora faszagyerek, mint ahogy próbálod magadról elhitetni.
2011. okt. 12. 20:40
 18/41 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy elküld?

Pont egy rendes nőt használnál ki? Egyáltalán hány éves a csaj és honnan tudod, hogy rendes, vagy azt, hogy tetszel neki?

Azért ezek sokat segítenének.

2011. okt. 12. 20:41
 19/41 anonim ***** válasza:

Ne legyél már paraszt, bakker!

Mit tehet arról ő, hogy téged megcsaltak?

2011. okt. 12. 20:55
 20/41 anonim ***** válasza:

jajj ez a sok hittérítő szentfazék

Ha lányok csinálják ezt egy férfival, akkor meg persze a férfi a hülye, hogy hagyta magát átverni...

2011. okt. 12. 21:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!