Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek lányokkal? (lent kifejtettem)
Sziasztok, az a gondom, hogy nem igazán tudok hol lányokkal ismerkedni. Nem vagyok az a nagyon otthonülős fajta szeretek bulizni stb. De hol tudnék lányokkal ismerkedni, akikkel lehet, hogy hosszabb kapcsolatot is tudunk teremteni? Tudom most jön az hogy bulikban stb... de a probléma, hogy ott olyan hangos a zene, hogy nem lehet jól elbeszélgetni, a legtöbb lány meg nem mer kijönni a disco-ból egyedül egy idegen emberrel :P
a környéken haverok által foglalt az összes jó csaj :S
Szóval honnan szerezzek barátnőt? ha vki netet ír akk mondjon címet, hogy hol. köszi szépen
Hát most vicces hogy pont én írom ezt... de végül is ismerkedni bárhol lehet, és a bárhol az tényleg bárhol, nem kell ehhez buli. Lehet könyvtárban, utcán suliban, sportolással kapcsolatosan, szakkörön.....................
20F
hát most ez megint szép és jó, de most az utcán pl látok egy jó csajt, azzal hogy ismerkedhetnék meg? vagy suliba?
ha nem is ismerem meg semmi :P
öhmm...szerintem ha meglátsz valahol(pl. utcán,boltban,buszon) akkor menj oda hozzá és kérdezz tőlke valamit.bármit.dícsérd meg a haját.mond hogy csinos.kérdezd meg,hogy van-e ideje és kedve megismerkedni veled valamikor.esetleg kísérd haza.
csak az első lépést nehéz megtenni,mert utána tudod hogy:
-vagy bejössz neki,és akkor nyert ügyed van,hacsak nem bunkózol
-vagy elküld a p*csába és akkor sem kell ezen tovább gondolkoznod
csak menj oda ahhoz aki tetszik,nincs veszteni valód.lehet hogy amúgy soha nem ismernéd meg.ha nemjössz be neki,akkor sem fog gázul beállítani a barátnői előtt,mert ez a saját "hírnevét" is rombolná.
tehát a válaszom: BÁRHOL :D amúgy lány vagyok
hát ez elég érdekes :P
elnem tudnám képzelni, hogy mi lenne, ha csak úgy odamennék vhol, sztem kicsit gázul jönne ki, dehát 1 próbát megér
még vmi ötlet? :)
igazad van, de most őszintén, te mit gondolnál, ha csak úgy odamennék, hogy helló-szia, bejössz nekem, nem szeretnél vmikor találkozni, hogy megismerjük egymást?
ez kicsit fura XD
erre én nekem myvipem van XD na mind1, köszi az ötleteket :)
azért írjatok, ha tudtok még, minél több annál jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!