Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokás a másikat bámulni, ha van párja az embernek?
Figyelt kérdés
Egyik munkatársam folyton engem bámul, de nem úgy, hogy csak, hanem úgy ahogy az ember arra szokott ránézni, aki tetszik neki.
És már nagyon régóta ezt csinálja.
De, nem szoktam vele beszélni, úgy hogy nem kérdezhetem ezt csak úgy meg, hogy miért néz rám így.
Szokás valakit így stírőlni, ha van párja az embernek?
2011. szept. 12. 14:13
11/12 anonim válasza:
Semmi nem jelent a van párja. Nem a házastársa. Nézz félre nyugodtan, ha nem tudod megállni. Ha én őszintén szeretek valakit, akkor egyszerüen nem érdekelnek a többiek. Ha viszont van valaki a környezetemben,akitől máshogy ver a szívem, mint egy aktuális kapcsolattol, akkor az azt jelenti,hogy az előzőben nem vagyok elég boldog, valami hiányzik a páromból ,amit most lehet,hogy talán megtalálok, és még boldogabbá is válhatok. Én így gondolkodom. Míg nem kötelezted el magad végleg, addig ezt teszel amit akarsz, házasság nélkül sohasem bűn félrelépni. Ne szenvedj, ne légy boldogtalan, hanem tudj továbblépni, ha erről álmodsz titkon.
12/12 Mcgalagony17 válasza:
Mi a párommal a "Mindent a szemnek, semmit a kéznek"- elvet valljuk. Attól még hogy jársz valakivel, nem tilos megállapítani másokról, hogy jól néznek-e ki. Csak esetleg nem kell szóban kifejezni, ha máson megtetszik valami, mert az már sértő lehet. A pillantás úgyis egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!