Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután van az embernek kapcsolata, tényleg elhanyagolja a külsejét?
Sok embernél észrevettem, hogy mielőtt nem volt barátnője/barátja, oda figyelt az alakjára, a külsejére, vékony volt, sportolt, mindig jól öltözködött...
És miután lett kapcsolata, elhízott, nem érdekelte, hogy néz ki, mit vesz fel, hogy áll a haja stöbbi.
Ez elmondható a legtöbb emberre?
Általában azoknál vettem észre ezt, akik megházasodtak.
Ez valójában egyénfüggő.
Sajnos igen! Ugyanis így az embernek kevesebb ideje is marad magára, és minek fenntartani a szintet ha egyszer a hal már a szákban van?!
Sajnos ez van! Az én barátnőm is egy igénytelen tehénné változott! :(((
Igaz én is felszedtem +15 kilót, bár én izmos vagyok. De azért én fogat mosok, ha máskor nem is de amikor vele vagyok mindenképp ő meg sz@rik rá!
A válasz megírásának időpontja: ma 19:58
Ha igénytelen tehén, akkor miért a barátnőd még mindig?
Az elég durva, hogy nem mos fogat..
Én simán dobnám, ettől még az simán jobb, ha épp nincs csajod, minthogy olyan legyen, aki ennyire nem ad magára, és szerintem gusztustalan is.
Szerintem nem mondható el a legtöbb emberre, sőt szerintem az olyanok akiket említettél, kevesebb %-ban vannak, mint azok, akik pont annyira figyelnek magukra, vagy jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!