Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután van az embernek kapcsolata, tényleg elhanyagolja a külsejét?
Sok embernél észrevettem, hogy mielőtt nem volt barátnője/barátja, oda figyelt az alakjára, a külsejére, vékony volt, sportolt, mindig jól öltözködött...
És miután lett kapcsolata, elhízott, nem érdekelte, hogy néz ki, mit vesz fel, hogy áll a haja stöbbi.
Ez elmondható a legtöbb emberre?
Ez inkább úgy szokott lenni, hogy ha valaki alapból nem volt egy sportos típus, de azért még nem volt rossz alakja, miután összeköltözik valakivel, valamennyire meghízik. Ez szerintem azért van, mert eleve megváltozik a napirendje, az étkezési szokásai, a nők pl. ha már nem csak maguknak, hanem a családnak főznek, sokszor inkább megeszik a maradékot, mert sajnálják kidobni, meg diétás kaját nem főzhet az egész családnak.
Aki pörgősebb, sportosabb típus, az ezután is fordít energiát az edzéseire, külön főz magának, stb. De aki eddig sem, vagy csak kényszeredetten sportolt, hogy ne hízzon, annak már nem biztos, hogy lesz lelkiereje beilleszteni a napi feladatai közé a tornát, a diétát.
Meg aztán nehéz is farkaséhesen zsírszegény natúr joghurtot nyammogni, miközben a család többi tagja élvezettel tömi magába a marhapörit, meg a dobostortát. :D
A nők egy része ráadásul fogamzásgátlót szed, ami sok esetben nem segíti elő túlságosan a lányos alak megtartását.
De ha elég sok energiát fordítunk magunkra, azért meg lehet őrizni a jó alakunkat. Csak nem mindenkinek könnyű.
Én mindig is akkor adtam magamra jobban mikor barátom volt. Akkor is főleg mielőtt vele találkoztam volna. Persze látott már egyszerű földi halandóként is, de én igyekszem mindig tetszeni neki, meg igényesnek lenni. Én inkább akkor tudok nagyon brutálisan kinézni, amikor nincs pasim, mert akkor annyira nem érdekel, mondván "kinek tetszelegjek?"
Sajna ő fordítva van, kicsit elhízott, pedig régen pont az izmos teste tetszett, meg sokszor büdös, hiába szólok rá...
Viszont különben a környezetemből én inkább azt szűrném le, hogy akinek párja van az ad magára, hosszú évek után is.
20L
aki törődött magával előtte valszeg: sportos test, fasza smink, divatos cuccok és nem elhanyagolható értelemben a belsődbe szeretet bele. én lejjebb adtam e fajta "szokásaimból". nem sminkelem magam, laza cuccokat veszek fel-néha talán még fiús is-, és adom önmagam. párom szeret, és smink nélkül még jobban, mert szerinte nincs álarc rajtam és így önmagam adom ami neki tetszik..
persze szeretem a sminket, szeretem ha nem vagyok sápadt, szépen le van alapozva az arcom, arcpír stb, de nem ettől leszel több.
sportolni nem sportoltam, meghíztam de nem a nagy kajálásoktól, hanem gyógyszer...
de ha az elhanyagolásnak számít, h már nem mindennap sminkelek és veszek fel inget, akkor hanyag disznó vagyok:-)
Én ugyanúgy öltözködöm, a hajamra ugyanúgy figyelek, mint amikor nem volt barátnőm, holott már több, mint egy éve együtt vagyunk. Viszont, mivel a szülei állandóan etetnek, amire rá is bólintok sokszor, mert egyszerűen a koli után megváltás a kaja, amit adnak! :D Szóval pár kilót felszedtem, de ennyi, azon is dolgozok, hogy leadjam! :D
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!