Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért védett meg?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért védett meg? Hogyan találhatnám meg facebookon? Hogyan kéne intézni a dolgokat, hogy összejöjjek vele?

Figyelt kérdés
Ma reggel egy srác megvédett a buszon. felszállt egy bunkó hapsi, a táskámat az ölembe dobta és levágódott mellém. Mindenki csak bámult, mint borjú az új kapura, aztán ez a srác odajött és rászólt a hapsira, hogy menjen innen és kérjen tőlem bocsánatot, de csak kinevette, na ekkor a srác megfogta és egyszerűen ledobta az ülésről, aztán meg kilökte a buszból. Megkérdezte, hogy jól vagyok-e, mondtam, hogy igen és megköszöntem, hogy megvédett aztán visszaült a helyére. Hazafele meg már sajnos nem láttam és a nevét sem tudom. Hogyan találhatnám meg facen, ha megtalálom, bejelölöm mit írjak neki? Meg szerintetek miért csinálta ezt? Tetszem neki, talán azért? Vagy ha jövőhéten újra látom a buszon hogyan nyissak felé?
2011. szept. 9. 18:06
1 2 3
 21/22 kovpet ***** válasza:
Na ne már könyörögni kelljen, mert őnagysága terpeszkedik...
2011. szept. 10. 21:05
 22/22 anonim ***** válasza:
Szerintem meg alap hogy ha látom hogy minden dupla ülésben foglalt már az egyik hely és vannak új felszállók, akkor kérés nélkül elveszem a táskám hátha valaki pont oda szeretne leülni. De ez egy dolog. Ez nem mentesíti a pasast a tahósága alól.
2011. szept. 10. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!