Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelent? Mit csináljak vele? Összejöjjek vele? Ne? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel a hétvégén ismerkedtünk meg, előtte is tudtunk egymás létezéséről, egy ált.suliba jártunk. Azóta elég sokat beszéltünk,de néha azt mondja gyönyörű vagyok máskor pedig csak magáról beszél és alig hagy nekem teret,h elmeséljem mi van velem.. Van egy közös haverunk, ő is beszélt velem,h mi van a sráccal.. A srác küldhette? Mások szerint éppen barátnőt keres! Tudnám szeretni..De most megyek másik suliba, ha lesz valaki, akit nála is jobban tudnék? Mit csináljak? Segítség!2011. aug. 10. 16:14
1/12 anonim válasza:
Hát ha már így állsz neki hogy lesz más akit jobban tudnál.. akkor nincs is kérdés.. nem akarsz belevágni ... mert nem gondolod vele komolyan.. ha tényleg tudnád szeretni és vele akarnál lenni akkor nem félnél ettől.egyébként hány éves vagy ? mert ez is elég fontos..
3/12 A kérdező kommentje:
15! De úgy értem,hogy elég bulizós.. És néha azt érzem,hogy nem "törődik" velem eleget! Azért vacillálok még mert ha beleszeretek, nincs visszaút csak ha szakítunk.. És félek,h ezek miatt, hamar eljönne az a pont!
2011. aug. 10. 16:23
4/12 A kérdező kommentje:
Te is szereted a szilvásbuktát? Jól van, én is.. Bár a túrósat kicsit jobban, megharagszol, ha inkább azt csinálok?:)
2011. aug. 10. 16:24
6/12 anonim válasza:
15 évesen ne kösd le magad komolyan.. és ne aggódj ilyenek miatt. neked még élned kell.. nem azt mondom h ne legyen párkapcsolatod .. mert kell hogy legyen.. tanulnod kell belőlük... ez az élet része.. ne aggodalmakkal vágj bele egy kapcsolatba..az sose lesz jó... attól hogy ő bulizós még nem biztos hogy rámegy.. az én párom is bulizós :D 4 éve vagyunk együtt.. ő szinte minden hétvégén megy én meg nem szeretek bulizni :D mégis megszoktam jól érzem magam vele.. nem zavar... te is élj csinálj programokat a barátnőiddel... úgy ahogy ő is bulizik.. és majd meglátod kialakul... ha pedig nem megy akkor nem ő az igazi.. és akkor mi van ? semmi.. fiatal vagy élsz tovább... összeveszni nem kell vele.... barátok maradhattok.. és ennyi... de így állj egy kapcsolat elé hogy mi van ha ez lesz vagy az lesz.. ha pedig nem tudsz máshogy hozzá állni ehhez a fiúhoz akkor felejtsd is el... és ne csinálj vele semmit mert akkor ezzel a hozzáállásoddal te fogod tönkre tenni.. az lesz amit gondolsz.. mert te fogod azzá tenni.... egyébként első válaszoló voltam aki kérdezte a korod..
7/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Picit helyrebillentettél.. Tényleg túl komolyan álltam hozzá és mindent leforgattam a fejemben,hogy mi van HA.. Boldog szeretnék lenni, kell nekem ez a pasi! :)) a hétvégéket majd megoldjuk.. van egy közös társaságunk.. lehet megkérem néha,h inkább velük "bulizzunk" egy picit.. :) (azért raktam idézőjelbe, mert engem még nem engednek el itthonról, olyan hú de sokáig..) Ezzel lehet baj?
és gratulálok a kapcsolatodhoz !:)
2011. aug. 10. 17:32
8/12 anonim válasza:
Örülök hogy ha kicsit is de segíthettem neked :) Ne aggódj azzal nem hiszem hogy lehet baj. Az én szüleim se engedtek még 15 évesen sokáig el.. 9-10 re otthon kellett lennem..még 20 évesen is megszabták de még a mai napig is.. :) mégis minden jól alakult.. és nem is bánom hogy így megszabták.. mert csak jót akarnak és jót is tesznek vele.. majd 5-10 év múlva meglátod.. mikor te egy büszke és tiszteletre méltó nő leszel.. mind mások mind saját szemedbe aki tanult művelt okos. és az életed is rendben lesz.. azokkal ellentétben akik már 15 évesen hajnalig buliznak isznak.. és mire lesznek 20-25 évesek nem lesznek normális barátaik .. a suliban bukdácsolnak.. és akárki rájuk néz.. nem azt fogják róluk mondani hogy nézd ez az a szép kislány hogy megnőtt és milyen jóravaló hanem nézd mi lett belőle.. :/ gondolj erre :) hogy csak jobb lesz neked ... volt egy időszak amikor én is lázadtam és ki akartam törni abból hogy megszabták meddig engednek el.. de már így utólag belátom hogy nagyon jól tették hogy nem engedtek a hisztimnek. tapasztalat.. :) A barátod pedig megfogja érteni.. hogy te meddig lehetsz el és hova engednek.. ha pedig nem akkor nem is szabad vele foglalkozni mert ha már ezen fenn akad akkor mi lesz később. ha gondolod írhatsz privibe is és msn en is beszélgethetünk ;) sztem tudnák miről beszélgetni bővebben is :)
9/12 anonim válasza:
szerintem rendezzetek egy közös WOW-ozást aztán mehettek az ágyba vagy metin2-őt tudom ajánlani még...
10/12 anonim válasza:
ez aztán az érett felfogás egyből mehettek az ágyba.. közel se erről van itt szó már bocs....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!