Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy összejöjjek vele?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit szeretek és (úgy tudom)én is bejövök neki, ráadásul az osztálytársam. Mit lépjek annak érdekében, hogy jól alakuljanak a dolgok? Sajnos még nem volt barátnőm, ezért elég tapasztalatlan vagyok ilyen téren. 14/F2011. febr. 26. 16:56
1/3 anonim válasza:
Először csak kedveskedj neki, és próbálj meg minél több időt vele tölteni! ;)
2/3 anonim válasza:
Ha bejössz neki, akkor csak kezdeményezz vhogy, a többi már megy magától!
3/3 anonim válasza:
szia!ha te is bejössz neki,akkor valószinű h randizna veled.leglábbis nálam ez igy működik.sajnos nem tudodm h eddig mi volt köztetek milyen a viszonyotok,de szerintem beszélegess vele. ismerkedj minnél jobban ismerd meg,és te magad is észre fogod venni h ő hogy közeledig hozzád.aztán majd hivd el randira:)veszteni nem vesztesz semmit,csak 1 kis bátorság:)1 próbát mindenképp megér ha tényleg szereted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!