Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnám meg a lányt? Elszalasztottam HELP!
Üdv
Ma Székesfehérváron voltam haverokkal. És láttam egy gyönyörü szőke lányt, szemeztünk stb éreztem, hogy küldi a jeleket, barátnőivel volt... De akkor nem mentem oda hozzá mert sietnem kellett... Mérges is voltam nagyon, sőt még szomorú is érte egy picit, hogy elhalasztottam. Amikor indultunk vissza a buszpályaudvarra ott ült és várta a buszát, akkor is szemeztünk stb... De én marha nem mentem oda hozzá, bepánikoltam puhap.cs voltam : ( Nagyon bánom haragszom magamra érte...A fejem verem a falba, hogy elszalasztottam... De elhatároztam h nem adom fel és megpróbálom megkeresni. Ha jól láttam ő a bakoncsernyei buszra várt, szerintetek? Adnátok nekem valami jó tanásot, hogy találhatnám meg? Az arcára 100ig emlékszem még arra is hogy mit viselt. Segitsetek légyszives! 18f
Szerintem ne keresd, én ha valamit keresek akkor tuti nem találom meg.
Ha viszont valami mást keresekk akkor tuti megtalálom az előzőt!!
Szóval zavaros a dolog,de az előzök jól irták legyél buckalakó az állomáson!!és túl sokáig ne törd magad a dolgon lehet sose találod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!