Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnám meg a lányt?
Figyelt kérdés
Néhány napja találkoztam egy lánnyal a mecsek ralin. Rám mosolygott, én emg vissza rá, és kész. Később lehetőségem sem lett volna odamenni, mert mentek haza.2011. júl. 19. 00:42
1/14 anonim válasza:
hát írd ki valami oldalon amit sok emberke lát személy leírás v valamivel mellékelve hátha
19F
2/14 anonim válasza:
Ez a mulyaság büntetése.Én is bűnhődtem már párszor.
Legközelebb ne tökölj.
Nézz utána az-5mp szabály-nak.
3/14 anonim válasza:
menj a rendőrségre, mondd azt, hogy egy csaj a mecsek ralin szétvert és kirabolt, aztán mikor kérik a személyleírást a lehető legpontosabban írd le, hogy nézett ki, aztán megkeresik a nyilvántartásban, aztán körözést adnak ki rá, aztán előbb-utóbb csak meg lesz.
4/14 anonim válasza:
Írd meg facen körlevélként a történetet, ha emlékszel a lányra(hajszín, öltözet) egyszer ő is megkapja.
5/14 anonim válasza:
vagy tudod, tv-ben bevált módszer, hogy a fákra kiplakátolják a keresett személyt ... : D
vagy rendőrségre bemész, adsz egy személy-leírást, megrajzolják neked a csajt helyben. és a többit már tudod ;)
6/14 anonim válasza:
én is találkoztam egy lánnyal 250 éve azóta is keresem de nem találom :/ te talán szerencsésebb leszel
7/14 anonim válasza:
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:46
ha le ejtesz 1 ételt és 5 másodperc alatt fel veszed akkor nincs rajta baktérium ? :D [le esik a kenyér a bacik rá akarnak menni de a legokosabb megszólal -nem, az öt másodperces szabály ! ha felveszik akkor az embereké]
19F
9/14 A kérdező kommentje:
Csak ezt a szitut annyira nem szeretem:D
2011. júl. 19. 20:59
10/14 anonim válasza:
keress valahol mecsek rally-s képeket, tuti van feltöltve valahova, guglizz rá, és ha már van fénykép a csajról, akkor könnyen meg lehet találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!