Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol találhatnám meg a megfelelő lányt számomra?
15 éves fiú vagyok , aki tanácsot kér tőletek.
Nem hiszem magam beképzeltnek , se olyan jó csávónak hogy hűűűha, ezt döntsék el a lányok , bár állítólag sok lánynak tetszem , de kitudja mennyi igaz ebből..:D
Már 2 éve nincs barátnőm és az igazat megvallva nagyon vágyom már egy lányra , aki nem játsza meg az eszét mint manapság a legtöbb lány , aki magát adja,és mondhatnám ez a " magát adja" a legmegtalálhatatlanabb tulajdonság a mai lányokban , legyen egy tartása ,nyilván nem hagyom ki ezek közül , hogy legyen az én elvárásaimnak ,természetesen szép külsőre , legyen egy kiállása ne féljen megmondani azt amit gondol , és természetesen legyen esze.
Ezek az elvárások elég nyersen hangzanak így elsőre tudom, de hol talál manapság a fent említettek szerint egy ilyen lányt egy fiú? Plusz azt is meg említem hogy sajnos nincs a környezetemben , se társaságomban ahol ismernék vagy akár csak látásról láttam volna.
Iskola szintén kilőve mert számítás technikai suliba járok , és hát nem a leg megfelelőbb lányok vannak ott az én elvárásaimnak. De gondolom ezt eltudjátok képzelni miért…
Az ismerkedési oldalakon történő ismerkedésnek meg nem vagyok a híve annyira nem izgat fel a dolog.. eléggé unalmas ráadásul elég személytelen meg ügye mennyivel sokkal jobb ha a kezdetektől élőben ismerkedsz meg egy lánnyal…:D és ügye elég kínos ha tegyük fel össze ismerkedsz valakivel online , élőbe meg teljesen unszimpatikus, az eléggé rossz…
Úgyhogy tényleg semmilyen szinten nincs és nem is ismerek a környezetemben egy nekem szimpatikus lányt se.
Úgy hogy ti szerintetek ilyen esetben mit lehet tenni? Hol tudnék megismerkedni egy ilyen lánnyal?
Mert hogy az a mondás hogy ’’ majd csak úgy jön ’’ hát nem tudom mennyire hihető ez a mondás, én hiszek benne , de beválni nem válik be.
"15 éves fiú vagyok, már 2 éve nincs barátnőm"
Bocs, de ezen én besírtam XD
nehogy már elsírd magad 15 éves vagy nem 25. Kezdj bele új sportokba(ajánlom a versenytáncot, ott a sok a szép és aranyos lány és két kézzel kapkodnak minden fiúért, még, ha nem is tudsz táncolni) illetve kérd meg a barátaidat, hogy tartsanak valami bulit ahova hívják el az ő barátaikat akiket te nem ismersz. Ezt a barátom barátja dolgot meg akármeddig lehet húzni.
18/F
21:39 Valóban jó ötlet , csak az a helyzet hogy mást sportolok mint táncot, persze van köze hozzá a táncnak is , amellett meg erősíteni járok.
Meg a szabadba legfőképp nyáron sok túra sok edzés, de az is eszembe jutott már hogy talán csak nincs időm megismerni egy lányt..:S vagy én nem is tudom igazából.
"azt te is bevallhatod első hogy eléggé kiábrándítóak a korombeli lányok"
Ezzel egyet kell, hogy értsek.
Az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!