Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy találhatnám meg ezt a lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatnám meg ezt a lányt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy csaj akiről nem sok mindent tudok, sajnos.

Annó egy iskolába jártunk de ő egyel alattam járt. Nevét is tudom de se iwiwje se myvipje nincs. Van egy nővére aki velem egykora születésű de neki sincs se iwiw se myvipje se facebook se semmi. A csajról(hugáról) még annyit tudok ,hogy hegedűn játszik és nyert is pár versenyt. Nagyjából tudom merre lakik de nem lehetek ott éjjelnappal a környéken és mint egy pedofil lessem, hogy mikor jön haza, és akkor is mit mondanék neki?? :S

2010. jún. 3. 15:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A nővérje velem egykora születésű. Együtt jártam iskolába a Maaalvinnal... És... Semmitöbbetnemtudok.
2010. jún. 3. 15:58
 2/13 anonim ***** válasza:

Ha nincs iwiwje meg májvipje akkor nem is létezik:)

esteleg kérdezősködhetsz a környék zeneikoláiban hétha ismerik.

2010. jún. 3. 16:01
 3/13 anonim ***** válasza:
facebook-on nézted?:P:D
2010. jún. 3. 16:03
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha tudod a nevét akkor mit akarsz még megtudni róla?
2010. jún. 3. 16:03
 5/13 anonim ***** válasza:

az iskolában kérdezősködj, volt osztályfőnök, volt osztálytársak, kell lennie valami nyilvántartásnak, ami ha nem is nyilvános, de ha oda jártál és ismernek, talán közölnek veled adatokat

lakcím, ilyesmi

mondd, hogy osztálytalálkozót szervezel...

amúgy aki se iwiw-en se myvipen, se facebookon nincs rajta, az talán már nem is létezik

2010. jún. 3. 16:09
 6/13 A kérdező kommentje:
De de létezik mert szoktam látni arra fele a környéken. A volt osztálytársai jó ötlet mert pont itt van a kezembe a suli évkönyve és megvan az összes osztálytársának a neve és párat személyesen is ismerek. Megpróbálok puhatolózni. :)
2010. jún. 3. 16:20
 7/13 A kérdező kommentje:

16:03

Ezzel, hogy a nevét tudom sajna sokra nem megyek.

Tudod a nevét Debreceni Zitának mégsem éred el. Érted már? :D

2010. jún. 3. 17:52
 8/13 anonim ***** válasza:
HE!! ember. ha tudod a nevét,meg a környéket ahol lakik akkor már le lehet szűkíteni a kört.megnézed egy telefonkönyvben,hátha van vezetékes telefonjuk.(általában szokott lenni)gondolom a vezetékneve a szüleinek is ugyanaz...így a legegyszerűbb megtalálni a pontos lakcímet.aztán becsengetsz és megkérdezed hogy otthon van-e.ha nincs akkor azt kérdezed meg hogy mikor lesz. :)
2010. jún. 3. 18:12
 9/13 A kérdező kommentje:

És, ha otthon van mégis mit kérdezek tőle? :D

Ez így szép és jó, hogy megtalálom.

Tegyük fel megtalálom a csajt, és mit mondok neki? :S

2010. jún. 3. 18:26
 10/13 anonim ***** válasza:

azért valamit saját ötletből is meg kell tudni oldani

szerintem, ha elmondod, hogy tetszik, akkor az elég jó kezdet

2010. jún. 3. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!