Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért védett meg?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért védett meg? Hogyan találhatnám meg facebookon? Hogyan kéne intézni a dolgokat, hogy összejöjjek vele?

Figyelt kérdés
Ma reggel egy srác megvédett a buszon. felszállt egy bunkó hapsi, a táskámat az ölembe dobta és levágódott mellém. Mindenki csak bámult, mint borjú az új kapura, aztán ez a srác odajött és rászólt a hapsira, hogy menjen innen és kérjen tőlem bocsánatot, de csak kinevette, na ekkor a srác megfogta és egyszerűen ledobta az ülésről, aztán meg kilökte a buszból. Megkérdezte, hogy jól vagyok-e, mondtam, hogy igen és megköszöntem, hogy megvédett aztán visszaült a helyére. Hazafele meg már sajnos nem láttam és a nevét sem tudom. Hogyan találhatnám meg facen, ha megtalálom, bejelölöm mit írjak neki? Meg szerintetek miért csinálta ezt? Tetszem neki, talán azért? Vagy ha jövőhéten újra látom a buszon hogyan nyissak felé?
2011. szept. 9. 18:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Hát igen, én pl. már töröltem magam onnan, mióta fent vagyok facen.
2011. szept. 9. 18:34
 12/22 anonim ***** válasza:
Igen, tényleg kevesebben használják, és ez nem jó...én fenn hagytam magam mindenesetre. :)
2011. szept. 9. 18:36
 13/22 A kérdező kommentje:
Jah és majd el felejtettem. A buszon úgy szokott lenni, hogy én már fent ülök, mikor ő felszáll, tehát odamenni nem tudok hozzá. Mondjuk egy helyen szálltunk ma le, de ő a másik suliba jár, az enyém mellé. ezért nem tudom, hogy hogyan kéne és mikor megszólítani.
2011. szept. 9. 18:41
 14/22 anonim ***** válasza:
ha egy helyen szálltok le, akkor tiszta sok. odamész hozzá, amikor leszálltok :)
2011. szept. 9. 18:56
 15/22 A kérdező kommentje:
És mit mondjak neki? Megköszönöm, hogy megvédett stb, de utána? Meg nem gáz, hogy egy lány teper utána?
2011. szept. 9. 18:59
 16/22 anonim ***** válasza:
Mi után te felszállsz eltorlaszolják az utat a buszon?:) Felállsz és odamész. Szia, én vagyok az akit péntek reggel megmentettél, csak szerettem volna még egyszer megköszönni. Megengeded hogy megháláljam valahogyan? Stb... Ha azt mondja, hogy ugyan, köszi, erre semmi szükség, szia... akkor valszeg nem jössz be neki. Mondjuk én is azt vallom, hogy akárki másnak segített volna, biztos nem azért tette mert hátsó szándéka volt vele. Viszont a hasonló szituk elkerülése érdekében ha leülsz a buszon, vedd az öledbe a táskádat, ne a melletted lévő ülést foglald vele. Így elkerülheted a kellemetlen afférokat azokkal a bunkókkal, akik ilyen módon "kérnek meg" hogy rakd már el onnan a táskádat légy szíves:)
2011. szept. 9. 18:59
 17/22 A kérdező kommentje:
Ez a "megengeded, hogy megháláljam valahogyan" szöveg szerintem félreérthető, még azt hinné, hogy szexelni akarok vele. A táskáról meg annyit, hogy nem szeretem az ölemben tartani, mert úgy kényelmetlen utazni, a földre sem teszem le, mert koszos lesz. Eddig sosem volt belőle probléma, hogy az ülésen volt.
2011. szept. 9. 23:03
 18/22 kovpet ***** válasza:

"a táskámat az ölembe dobta és levágódott mellém"

Tudni kellene a körülményeket, de... jól ült a táskád a pluszban elfoglalt helyen? Reggel a csúcsban... lehet, hogy nem a srác volt a bunkó, hanem te?

Persze akkor sem kell odébb dobni a táskát. De "megvédeni" sem, mert nem támadott senki, ugye.

Mondom, ismerni kellene a pontos körülményeket. Ez csak az egyik fél "igazsága" így...

2011. szept. 10. 00:10
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"...azt hinné hogy szexelni akarok vele"

Nem kell szó szerint azt mondani amit mondtam. Egyébként meg rossz az aki rosszra gondol:D

A táskára visszatérve, az egy dolog, hogy hol kényelmes neked tartani, de lehet hogy vannak utasok a buszon akik le szeretnének ülni:) Ha a táskádnak a többi utassal ellentétben nincs külön jegye vagy bérlete, akkor bizony az öledben vagy a földön van a helye.:) Nem értem, hogy nem volt belőle eddig probléma, elég nyámnyila utasok lehetnek arrafelé ha nem mernek szólni egy csajnak hogy ne foglaljon már egy ülőhelyet a táskájának:D Az öledbe nem dobnám a táskád, de én is pipa lennék ha nem vennéd el önszántadból a tasit az ülésről mikor látod, hogy nem hemzsegnek már az üres ülőhelyek a buszon. Mondjuk én inkább a szép magyar beszéd meggyőző erejét használnám adott helyzetben:D De ezek után készülj fel rá, hogy vannak hevesebb vérmérsékletű emberek. A pasi valószínű bunkó volt, de ahogy erőszak erőszakot szül... Ne vedd támadásnak (bár valószínű úgyis annak veszed), de az is bunkóság egy picit ha a táskádat pihenteted az ülésen.

2011. szept. 10. 15:13
 20/22 A kérdező kommentje:
Annyit kellene csak mondani, hogy leülhetek? És akkor elveszem az ülésről és leülhet.
2011. szept. 10. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!