Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért ilyen félénkek manapság?
15:11
Nem, nem az, de azért borulj le kérlek, egészséges, ha egy emberi test kinyújtózik, egy nőé pedig kifejezetten szép is. :D
drága! :D ha érett lennél tudnád, hogy nem konkrétan a szülésre értettem. Vannak a férfiaknak is kötelességük és a nőknek is. Ne adj a nőknek több feladatot! Azaz a kislányoknak, ugyanis még te is kisfiú vagy :).
A másik!! Nekem van jó pár olyan férfi ismerősöm, akik annyira nem is jó pasik, mégis tapadnak rájuk a nők. Ha te is olyan "jó pasi" lennél azt hiszem nem lenne gondod a csajok udvarlásával. Meg persze a jó pasik nem neten teszik fel a bajaikat a csajokról. Szal tuti valami rondaság lehetsz vagy unatkozol.
Nem tuom mennyire valós a kérdés, de megosztanám a véleményem a témában.
Szerintem az egyenjogúság addig érvényes, amíg a nemek nem veszítik el a saját szerepüket. Az, hogy egy lány kezdeményez beszélgetést, egyáltalán nem nagy szám. Úgy a megszokott, hogy a férfi dolga, na de mondjuk ha egy férfi visszahúzódóbb (pl. én) vagy rossz tapasztalatai vannak a lányokkal, akkor ha nagyon tetszem neki (lánynak) és meg szeretne ismerni, akkor mégis miért ne jöhetne oda hozzám? Szerintem ebben semmi gáz nincs.
Abban viszont már igen, Kedves Kérdező, hogy Te kijelented, hogy ez az Ő dolguk meg nekik KELL kezdeményezni. Azt kérded, hogy miért lennél határozott egy idegennel? És a lány miért lenne? Az Ő szemében Te ugyanúgy idegen vagy.
Amúgy meg mindenki azthiszi magáról ennyi idősen, hogy Ő már érettebb meg különlegesebb stb, aztán 10 év múlva ha visszatekint akkor látja, hogy bizony ez elég mókás kijelentés volt annakidején. :)
Van egy uyanilyen ismerosom mint Te! Azt hittem ilyen idiota csak egy van a vilagon de mar latom nincs egyedul. Eletben nem erintett meg egy csajt sem nem h csinalta volna. Kb te is ugyanerre a sorsra jutsz o 30 eves most.
Hogy te dugtal azt erose n ketlem a csaj odament hozzad h dugj meg... talan fizetos lehetett...
Az idosebb nok akikel jol erzed magad az az anyad meg a nagynened, de nem baj amig matekbol 5os vagy
15:13
Mégdrágább! :)
A leszólítás nem nagy feladat.
Unatkozom és azt mondják jól nézek ki, helyes vagyok, tehát 50%-ban talált!!! :D
"Meg persze a jó pasik nem neten teszik fel a bajaikat a csajokról."
Ez elgondolkodtató, mármint az, hogy te komolyan azt, hiszed, hogy ez a kérdés problémajellegű, mert egyáltalán nem az, ez már a kérdésből kiderül.
15:13
Definiáld a lúzert,majd a végén megmondom, hogy hány százalékban vagyok az
15:16
Ha visszalapozol nem fogsz találni olyan kijelentést, ahol azt jelentgetem ki, hogy különleges vagyok vagy érettebb a koromnál, csupán azokat írom le, hogy miket mondtak nekem eddig, nem ugyan az a kettő. Másrészről ha ez jön le neked, akkor ez érdekes fordulat, lehet, hogy van benne valami?
Egyébiránt ugyanazt mondom neked is, mint 15:13-nak.
15:18
A matek soha nem volt az erősségeim közt, nem kellene ilyen gorombának lenned, így viselkednél, amikor bemutatnálak a lányoknak, akikkel eddig lefeküdtem? Na jó az egyik már nem beszél velem, de képről megmutatom. Idősebb nők alatt pedig nem az anyukámat értettem, te kis huncut.
15:24
Ökröt? Értem, szóval te azokra az emberekre használod ezt a kifejezést, akikkel nem csak az időjárásról lehet elbeszélgetni. Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!