Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért ilyen félénkek manapság?
15:00
Az nem áll velem szóba aki megcsömörlött a saját erkölcsi kelepcéjében. :)
Tulajdonképpen várhatok 10 évet, hagyj majd itt egy postafiókot vagy valami és visszatérek leírni ugyanezt, mivel az én véleményem nem változik.
Amúgy tudod mi az izgi? Az eddigi összes fórumbejegyzésem során 9000x hívtak koraérettnek, de nyilván a te 1 éretlen szavazatod perdöntő. :D
15:01
Ne legyél már ilyen korlátolt, ennyi erővel nyithatnál egy tanyát, ahol a nőket mint tehenek, sorakoztatod fel, majd megtermékenyíted őket, hiszen a dolguk a szülés.Ne... :)
Amúgy nem írok a homlokomra olyasmit ami nem igaz.
Te fórumbejegyzések alapján méred? :D
És hidd el tapasztalat hogy mennyit fog változni a nézeted és a hozzáállásod a dolgokhoz az évek során.....
15:02
Ezek csak üres szavak, mind tettünk le valamit már az asztalra, elsők lettünk a nagy versenyben (egyébként én hagyományos értelemben is tettem le, de egyáltalán nem fontos).
15:02
Karmolhatsz is! :)
15:05
Azért mert elbűvölő vagyok.
15:08
Hát ez eléggé egyértelmű, tekintve, hogy az emberi természetről csak annyit tudhatunk, hogy változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!