Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért ilyen félénkek manapság?
14:45
Miért is vagyok mocsok?
Ez nem hozzáállás, hanem a jelenlegi állásom szexuális tekintetben, soha nem mondtam, hogy nem járnék senkivel.
Szeretem ha éretlennek néznek, főleg, ha egy lány mert akkor próbálja megmutatni, hogy számára mit jelent az érettség és így derült ki eddigi tapasztalataim során, hogy minden csajnak mást jelent az érettség. Egyébként a legjobb dolog éretlennek lenni,már-már közel van a tökéletességhez. :)
17 vagyok amúgy :)
Sokan írnak az érettségről, lássuk csak, tegyük fel, hogy van 100 ismerősöm, abból 50 azt mondja, érett gondolkodású, 40, hogy szellemes, örökifjú, 10 pedig érdekeltségből ismer, egyébként nem esik le nekik a mondandóm sok tekintetben.
Összegezve, azokról akik megmondják milyen vagyok, a statisztikákból egy összetett képet kapok róluk, ami jobban rámutat az ő személyiségükre az enyémnél.
14:51
Jajj te is tudod, hogy ez nem igaz, nem is ismersz. :)
14:55
Épp ellenkezőleg, általában a jóval idősebb nőkkel vagyok el legjobban, de azért akad néhány fiatalabb csaj is, akinek eljut a tudatáig valami abból amit ki akarok fejezni, minden téren.
"De azt hiszem, te eléggé irritáló lehetsz élőben is :D"
Ó, ha tudnád, hányszor próbálom kiprovokálni, hogy végre megüssön valaki, mert épp telítve vagyok a szellemes lereagálásoknál egy verekedésben. :DD
14:59
Most pl egy jégkrémet és egy nagyon szép lányt, de ez nyilván változni fog még estére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!