Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen félénkek manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen félénkek manapság a pasik? Talán mi adunk rá okot? :D 17/L

Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 12:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Hát igen. A legtöbb csaj az elérhetetlen típusba tartozik, mert minél jobban néz ki egy lány, annál kevesebb fiú mer közeledni hozzájuk. Én legalábbis így látom :)
2010. márc. 26. 12:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen! Manapság a lányok sokkal többet várnak el a fiúktól, és ezért van hogy a normálisak nem találnak maguknak senkit, amíg a bunkó gyök2 IQ-s parasztok mindenkit megkaphatnak maguknak.

19/F

2010. márc. 26. 12:43
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
Ez így van. A csajoknak csak a tahó, minden hétvégén bebaszok, gazdag, nagymenő csávók kellenek. Nem, nem általánosítok, persze van kivétel, sok is, de sajnos a környezetem ezt mutatja, hogy a nagymenő csávókák megkaphatnak bárkit.
2010. márc. 26. 12:44
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Az önbizalom, ami vonzó, nem az, hogy tahók. Erről szokjatok már le.
2010. márc. 26. 12:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Akiknek túl nagy az önbizalmuk azok tahók...

Amúgy az önbizalom magában semmit nem ér. Mutogatni kell még BMW kulcstartót is. Ez tapasztalat.

2010. márc. 26. 12:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Annyi jó fej csaj van, akinek nem számít a sportkocsi, és ki nem állhatja a tahókat. Csak sajnos őket a srácok valahogy nem veszik észre... Mindig a kihívó, üresfejű partyface-ek kellenek. Nekem meg ez a tapasztalatom.
2010. márc. 26. 13:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudom. Én a discos, szöszi, cukorbabákra értettem. Csak egy dologra jók...ezt mindenki tudja.
2010. márc. 26. 13:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl. nem jönnek be a discop.icsák... A normális lányok annál jobban.
2010. márc. 26. 13:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

ajj de rohadtul bevan már itt szűkülve a többség.

az önbizalom nem egyenlő a tahósággal, én úgy gondolom egy minimális, egészséges önbizalma mindenkinek kell h legyen. pasinak is és csajnak is.

sok pasinak abszolút nincsen, valszeg azért mert a csajok kezdik átvenni a fiúk szerepét, kezdeményeznek...hameg a pasi kezdeményez akkor ha éppen olyanjuk van elküldik a büdös pí-be.

de sok normális lány is van, akinek egy egészséges önbizalommal teli pasi kell, és nemkell hozzá bmw. se saját lakás. és ilyen pasik bőven akadnak, csak sajnos a nők is kezdenek már elszállni, és ha találkoznak egy nem félénk, de nem bmw-s slusszkulcsot lebegtető pasival, rögtön elkönyvelik tahónak, stb anélkül h megismernék.

ez itt a baj, h be vagyunk szűkülve. mind a pasik, mind a csajok. szeterotípiákban élnek, csak fekete és csak fehér létezik. aki nem fekete, az fehér, és kész. ez hiba. mind a pasiknak, mind a csajoknak változtatniuk kéne kicsit a szemléletükön, de inkább a csajoknak. vissza kéne venni a picsulásból, a bunkóskodásból, a lekezelőségből, és a férfias viselkedésből. többek között ezekért van egyre több félénk, gyepes pasas.

a pasiknak pedig vissza kéne venniük tahóságból, és a félelmeikből. kezdeményezzenek bátran, ha felemelt fejjel tudják elviselni a visszautasítást, és egyes piccsák lekezelő viselkedését, az erős jellemre vall, férfias, és egészséges önbizalomra mutat. ez befog jönni másoknak, ha egy le is pattintja, 2 felfigyel rá, h nem behúzott farokkal, égő fejjel somfordált arrébb.

2010. márc. 26. 13:42
 10/12 anonim ***** válasza:
54%

Az utolsónak nagyban igaza van!

Én azt tapasztalam,hogy a fiatal lányok el vannak szállva maguktól,diszkóp.csák,minden hétvégén részegen kötnek ki valahol és szinte mindenkinek beszólnak.

De a fiúk sem sokkal különbbek.Vagánykodnak a haverok előtt,piálnak,de ha már közel van egy szimpatikus csaj nem mernek oda menni hozzá.Persze a haverok előtt folytatják a vagánykodást,de a lány előtt...meg se mernek szólalni.Ez pedig nagyon gáz!

Sajnos amíg nem változik ez a szemlélet addig mindkét nem így fog viselkedni.Pedig ez szerintem nagyon kiábrándító dolog,mind a fiúknál,mind a lányoknál!

Szerintem alapvető probléma,hogy főleg a fiatalság vagánykodással akarna kitűnni a tömegből,és olyan idiótaságokat csinának amiből egyrészt komoly bajuk is származhat,másrészt pedig saját magukat mérgezik.Pl.:ismerősöm úgy robogózik,hogy nincs jogsija,nincs a robogón fék és irányjelző,ez pedig azért veszélyes.

Én úgy látom,hogy hiába vesznek el ezzel a viselkedéssel a tömegbe,hiszen az fiatalok 70%-a így viselkedik,ha a fiúk illetve a lányok erre buknak.Pedig úgy néz ki,hogy erre buknak.Így akik kítűnnek a tömegből,tehát jól tanulnak,normálisan viselkednek,a saját neméhez megfelelően viselkedik,nem k.rvul el,nem részeg minden hétvégén a bulikba azok csak a "jókislányok" és senki nem foglalkozik velük.Pedig még mi,állítólagos "jókislányok" is tudunk sokoldalúak,viccesek,érdekesek lenni.De az esélyt sem adják meg!

Azzal pedig nem értek egyet,hogy az önbizalom egyenlő lenne a tahósággal.Hiszen mennyivel jobb egy mosolygós,vidám emberre nézni,mint egy szomorú,komor emberre.Aki pedig mosolyog és vidám,az békében van önmagával,tudja mik az előnyös és előnytelen tulajdonságai.Az előnyöseket picit hangsúlyozza,az előnyteleneken próbál változtatni.Ez pedig látszik rajtunk,de ettől még senki nem lesz tahó.Ellenben aki mindenkinek beszól,köpköd,olyan "tréfákat" csinál amit más nem díjaz és az illető képébe röhög utána az már sokkal inkább tahó szerintem.

15/L

2010. márc. 26. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!