Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért ilyen félénkek manapság?
Ha meg lépnek, akkor le vannak k.rvázva...
Ha láttad hogy tetszel neki, te miért nem léptél??? Ne legyél már nyámnyila, a kezedet is a nő kérje majd meg?
"egy idegennel miért legyek határozott?"
Akkor egy lánytól sem várhatod el.Általában a férfi nem az,amelyik vakmerőbb,bátrabb a gyengébbik nemnél,tehát leszólítani is a férfi dolga lenne,hiszen ő a bátrabb.Amennyiben kisfiú vagy,érthető az értetlenséged.
86% 14:30
Ugyan, amúgy meg mit számít, ha valakit lek*rváznak? Úgysem igaz. Nekem pl. már vagy 300-szor mondták, hogy k*rvapecér vagyok abból 250 poén volt, hozzáteszem hivatalosan még nem is "jártam" senkivel, más a filozófiám e tekintetben.
Akár többször is megkérném a kezét mások előtt, különböző helyeken, csak a feltűnés kedvéért, persze egyik sem lenne valós, a házasság ostobaság. :)
Ha ő se jött oda akkor ő is nyámnyila, a nyámnyila lányok pedig előbb utóbb unalmasak lesznek, azokat a lányokat szeretem akik folyamatosan meglepnek, meghökkentenek, kizökkentenek.
70% 14:30
Én is erre vártam! :D
14:31
Amúgy a péniszem is megvan még, ergo férfi vagyok hivatalosan.
14:35
Ha nem lennék kisfiú az a hanyatlás jele lenne, akár 5 akár 50 évesen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!