Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elképzelhető, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy a férfiak nem akarnak náluk intelligensebb nővel párkapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
A probléma az volna, hogy minden randipartneremmel maximum egyszer randevúzunk, mert a következőt általában lemondják. Objektíven mérve szép vagyok, relatíve pedig az eddigi partnereimnél jóval intelligensebb, mégsem akarnak igazán megismerni.Nem nyomulok, nem én erőszakolom ki a találkozásokat, egyszerre mindig csak egy vasat tartok a tűzben, nem a diszkóból szedem a fiúkat.....egyszóval nem értem, hogy miért nem akad senki, aki szívesen ismerkedne velem. Természetesen nekem is vannak elvárásaim, de úgy érzem, hogy nem olyan magasak. A kérdés fent adott...
2011. aug. 27. 21:32
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező a válasz egyszerű a férfi akar írányítani és azt akarja hogy ő vezessen téged és ne te őt mert a férfiak nem szeretik ha átbasszák a fejüket :)
2011. aug. 29. 02:35
 62/63 zabosakos válasza:

A hibát ott követed el, hogy általános választ vársz: Minden férfi ilyen, vagy olyan. Az általánosítás, meddő dolog.Szerintem csak megerősítésre vársz, hogy: nem, nem veled van a gond, holott lehet, hogy az arroganciád, igenis rémisztően hat, idegenek számára. Nem akarok közhelyeket irkálni, de az első benyomás fontos.

És te mennyire akarod megismerni őket? Mert ugye azt írtad : "objektíven mérve szép vagyok, relatíve pedig az eddigi partnereimnél jóval intelligensebb", ha velem akárki úgy ülne le beszélgetni, hogy hát igen én okos vagyok te meg hülye akkor bizonyára én sem volnék kíváncsi az illetőre. Meg szerintem te sem. Nem kell ezt mindenképpen kimondani, hidd el érezhető. Az egészséges önbizalommal nincs semmi probléma, de szerintem ez túlzás. Persze, nem ítélhetek abból a pár mondatból, amit itt olvasok tőled, csak azt tudom ajánlani, hogy légy nyitottabb és ne legyenek előítéleteid. Ne feledd, hogy magadat formálhatod, másokhoz alkalmazkodnod kell, persze csak mértékkel.

2011. aug. 29. 23:12
 63/63 anonim ***** válasza:
100%

Valójában a férfiak átlagos IQ-ja annyi, mint a női populáció átlagos IQ-ja, a különbség az, hogy a férfiaknál nagyobb a szórása, több a szélsőségesen okos és szélsőségesen buta férfi. :) Ennek érdekes következményei vannak.

Amúgy azt gondolom, hogy igen, általában nem akarnak a férfiak olyan nővel párkapcsolatot, aki intelligensebb (gazdagabb, valamilyen szempontól "nagyobb", "erősebb") náluk. Megjegyzem a buta férfiak gyakran rendkívül okosnak érzik magukat...így náluk ez nem okoz gondot :)

Az észt igazságosan osztották, mert mindenki tudja magáról, hogy neki van a legtöbb...:P

2013. szept. 27. 12:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!