Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elképzelhető, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy a férfiak nem akarnak náluk intelligensebb nővel párkapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
A probléma az volna, hogy minden randipartneremmel maximum egyszer randevúzunk, mert a következőt általában lemondják. Objektíven mérve szép vagyok, relatíve pedig az eddigi partnereimnél jóval intelligensebb, mégsem akarnak igazán megismerni.Nem nyomulok, nem én erőszakolom ki a találkozásokat, egyszerre mindig csak egy vasat tartok a tűzben, nem a diszkóból szedem a fiúkat.....egyszóval nem értem, hogy miért nem akad senki, aki szívesen ismerkedne velem. Természetesen nekem is vannak elvárásaim, de úgy érzem, hogy nem olyan magasak. A kérdés fent adott...
2011. aug. 27. 21:32
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ebben van a hiba, hanem abban, hogy egyszerüen nem találsz olyan embert akivel szakadatlan eszmecserét tudnál felépíteni.

Férfi létemre ez Nálam is probléma, mert hiába találkozok nagyon értelmes Nökkel, akik talán okosabbak is Tölem, de valahogy nincs meg a közös összhang.

Találkoztam már valóban ostoba Növel, akinek néha olyan beszólásai voltak, hogy komolyan éreztem amint a brunya lecsurog a bokámig, de sok témában annyira jól megértettük egymást, hogy tudtam volna tolerálni.

2011. aug. 27. 22:03
 22/63 A kérdező kommentje:

Igazából ilyen probléma biztosan nem merül fel. :)

Az intelligenciát pedig nem csak az egyetemre értem, az sokkal átfogóbb kategória.

2011. aug. 27. 22:04
 23/63 anonim ***** válasza:
Küldtem egy privát üzenetet:)
2011. aug. 27. 22:05
 24/63 anonim ***** válasza:

Menj a diplomás társkeresőre.

Rengeteg intelligens, művelt férfi van ott.

Ha lediplomázok és nem lesz párom biztosan kipróbálom.

Múltkor is csak ámultam milyen fantasztikus emberek vannak ott. Pilóta,mikrobiológus..szóval csupa olyan, hogy ha mesélne a munkájáról órákig csak hallgatnám, pedig én egy nagyhangú ember vagyok,nem bírok csendben lenni :)

2011. aug. 27. 22:06
 25/63 anonim ***** válasza:
Egyébként ha már az intelligenciánál tartunk. Nem feltétlen kell ahhoz egyetemre járni és diplomát szerezni, hogy valaki értelmes és intelligens legyen. Nincs összefüggés, szerintem.
2011. aug. 27. 22:08
 26/63 anonim ***** válasza:

Utolsó és ki állította az ellenkezőjét?

Persze, hogy nem függ össze.

2011. aug. 27. 22:10
 27/63 anonim ***** válasza:

Senki. Csak az emberek előszeretettel szeretik azt hangoztatni, hogy aki egyetemre jár, meg diplomája van, az milyen művelt meg intelligens. Ezzel szemben akinek csak egy érettségije van meg szakmája, az egy műveletlen tuskó.

Közben ez meg egy nagy hülyeség...

2011. aug. 27. 22:14
 28/63 anonim ***** válasza:
lehet a veled találkozó férfiaknak is van elvárása és hát... alulról vered a lécet
2011. aug. 27. 22:17
 29/63 A kérdező kommentje:

Az egyetemnek abszolút nincs köze hozzá....sőt néha nagyon megtévesztő.

Sajnos a társkereső oldal sem megoldás, mert egy képen és néhány adaton keresztül még kevesebbet tudok meg bárkiről, mint ha személyesen ismerném meg.

2011. aug. 27. 22:18
 30/63 anonim ***** válasza:

Nem az, hogy hülyeség, hanem általánosítás, mert azért valljuk be, aki egyetemre jár, vagyis elvégez egy egyetemet, az nem igen hülye. Nem is műveletlen. Van kivétel nem állítom, hogy nincs, de a többségük nagyon is értelmes ember.

A szakmunkások között is van nagyon sok művelt ember, ismerek is jó párat. Viszont azt be kell látni, hogy ez már nem az a világ, ami régen volt. A rokonaim közül elég sok szakmunkásképzőt végzett és ott nem voltak olyan tanulók, akik alig tudták elvégezni az iskolát, mert kivágták a fenébe. Most gyakorlatilag mindenki szakmunkásba megy,aki máshová nem tud. Elnézést, ha ez is általánosítás, mert tudom, hogy nem így van mindenkivel, de ez akkor is jellemző.

Kevés az elhivatottság és hidd el nekem, rohadt kevés jó szakember lesz. Pedig vannak nagyon jó szakmák is, nekem például a karosszériások a legnagyobb művészek. Fantasztikus, amit csinálnak. A szakácsok is, tényleg le a kalappal, de ott van az egyik barátom, nem tudom hányszor bukott, csak azért ment oda, mert máshonnan kibukott. Régen simán kirúgták, aki ott képtelen volt teljesíteni.

2011. aug. 27. 22:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!