Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy a férfiak nem akarnak náluk intelligensebb nővel párkapcsolatot kialakítani?
Te nem is az a kategória vagy, amit írtam. Rád a végletekig felnézek. Imádom azokat, akik autókkal foglalkoznak :) Ki is néztem most magamnak egy autószerelő krapekot :)
Téged senki sem néz le. Azokat nézik le, akik miatt te is úgy érezed, hogy gyorsan ítélnek.
Rémisztő, mikor elmegyek a szakmunkásképző mellett, és a tanteremből cigiszagot, k*rvaanyázást hallok, köpködnek ki az utcán, minden járókelőnek hangosan beüvöltenek. Testvéremnek azért szóltak be, mert motorral ment. Azt hiszik viccesek.
Nagyon sajnálom azokat a normális tanulókat, akiknek velük együtt kell tanulniuk, mert hogy az említettekből jó szakember nem lesz, abban tökéletesen biztos vagyok.
Te viszont az vagy, mivel mindig is érdekelt a dolog. Ez azért nem egy lapon említhető a fent említett kategóriával.
Pontosan. És az előítéletek is miattuk vannak. Egy normális szakmunkás ugyanolyan tisztelettudó, mint egy diplomás. Nem pedig azzal állít meg,hogy szívesen megmossa a hátam :S Hát bazz,aszittem dobok egy hátast.
Szerencsére vagy pont káromra hatalmas pofám van és nem bírom befogni. Mindig visszaszólok :D
Egyébként autószerelő vagy?
Wow :)
Nekem mindig is gyenge pontom volt ez. Még a diesel és Otto közötti különbséget felfogom, megértem hogyan mozog a dugattyú a felső és alsó holtpont között,de ennyi :D Akármennyire akarom, nem áll rá az agyam, pedig állati jó lenne.
Hát igen, elég érdekes és összetett ez a szakma:)
Ha jól vettem ki a szavaidból még egyetemre jársz. Milyen szakon tanulsz?(persze csak, ha publikus):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!