Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elképzelhető, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy a férfiak nem akarnak náluk intelligensebb nővel párkapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
A probléma az volna, hogy minden randipartneremmel maximum egyszer randevúzunk, mert a következőt általában lemondják. Objektíven mérve szép vagyok, relatíve pedig az eddigi partnereimnél jóval intelligensebb, mégsem akarnak igazán megismerni.Nem nyomulok, nem én erőszakolom ki a találkozásokat, egyszerre mindig csak egy vasat tartok a tűzben, nem a diszkóból szedem a fiúkat.....egyszóval nem értem, hogy miért nem akad senki, aki szívesen ismerkedne velem. Természetesen nekem is vannak elvárásaim, de úgy érzem, hogy nem olyan magasak. A kérdés fent adott...
2011. aug. 27. 21:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
Kérdező ez amit mondtam nem netes társkereső. Személyes randikat hoznak össze. Olvasgattam a lapjukat és tényleg elég korrektnek tűnnek.
2011. aug. 27. 22:21
 32/63 anonim ***** válasza:
én is ebben a helyzetben vagyok, csak 18, lassan 19 éves srácként. Egyszerűen a korosztályom beli lányoknak az idősebbek kellenek, a fiatalabbak pedig olyanok, hogy egy ideig lehet velük beszélgetni meg haladnak a dolgok, majd elhal az egész mert sok liba van és velük csak egy szűk rétegű témáról lehet beszélni, épp ezért én is rettentő nehezen találok párt magamnak, az igényeim mellé... off vége, amúgy én pont hogy valami értelmesebb lányt keresnék, de elvesztek a tömegben :(...
2011. aug. 27. 22:26
 33/63 anonim ***** válasza:
Nagyjából egyetértek veled. De, ha már itt tartunk, leírom az én verziómat. Én azért nem mentem egyetemre, mert úgy gondoltam, hogy inkább tanulok egy jó szakmát, amivel jól lehet keresni és ami érdekel is. Így kitanultam egy szakmát, amely mellé még egy technikusi végzettséget is szereztem.(mindkettő az autókkal kapcsolatos). És mindkettőből nagyon jó eredménnyel vizsgáztam és az érettségim is egész jól sikerült. És nem azért nem mentem egyetemre, mert buta vagyok, vagy rossz lett volna az érettségim.
2011. aug. 27. 22:29
 34/63 anonim ***** válasza:

Te nem is az a kategória vagy, amit írtam. Rád a végletekig felnézek. Imádom azokat, akik autókkal foglalkoznak :) Ki is néztem most magamnak egy autószerelő krapekot :)

Téged senki sem néz le. Azokat nézik le, akik miatt te is úgy érezed, hogy gyorsan ítélnek.

Rémisztő, mikor elmegyek a szakmunkásképző mellett, és a tanteremből cigiszagot, k*rvaanyázást hallok, köpködnek ki az utcán, minden járókelőnek hangosan beüvöltenek. Testvéremnek azért szóltak be, mert motorral ment. Azt hiszik viccesek.

Nagyon sajnálom azokat a normális tanulókat, akiknek velük együtt kell tanulniuk, mert hogy az említettekből jó szakember nem lesz, abban tökéletesen biztos vagyok.

Te viszont az vagy, mivel mindig is érdekelt a dolog. Ez azért nem egy lapon említhető a fent említett kategóriával.

2011. aug. 27. 22:34
 35/63 anonim ***** válasza:
Rendben, köszi:) Azokból tényleg nem lesz senki, csak azért járnak oda mert tankötelesek.
2011. aug. 27. 22:37
 36/63 anonim ***** válasza:

Pontosan. És az előítéletek is miattuk vannak. Egy normális szakmunkás ugyanolyan tisztelettudó, mint egy diplomás. Nem pedig azzal állít meg,hogy szívesen megmossa a hátam :S Hát bazz,aszittem dobok egy hátast.

Szerencsére vagy pont káromra hatalmas pofám van és nem bírom befogni. Mindig visszaszólok :D

Egyébként autószerelő vagy?

2011. aug. 27. 22:40
 37/63 anonim ***** válasza:
Nem, autóelektronikai műszerész és autótechnikus.:)
2011. aug. 27. 22:43
 38/63 anonim ***** válasza:

Wow :)

Nekem mindig is gyenge pontom volt ez. Még a diesel és Otto közötti különbséget felfogom, megértem hogyan mozog a dugattyú a felső és alsó holtpont között,de ennyi :D Akármennyire akarom, nem áll rá az agyam, pedig állati jó lenne.

2011. aug. 27. 22:45
 39/63 anonim ***** válasza:

Hát igen, elég érdekes és összetett ez a szakma:)

Ha jól vettem ki a szavaidból még egyetemre jársz. Milyen szakon tanulsz?(persze csak, ha publikus):D

2011. aug. 27. 22:50
 40/63 anonim ***** válasza:
Anatómia szakterületen :)
2011. aug. 27. 22:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!