Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy a férfiak nem akarnak náluk intelligensebb nővel párkapcsolatot kialakítani?
Én imádom :)
Gyors kifaggattam apukámat az autóelektronikáról, hát felét sem értettem, de annyit én is tudok, hogy ezeknek a mai autóknak félelmetes a "berendezésük".
Mindig érdekelt volna az ilyesmi, de annyira nincs érzékem hozzá, hogy az veszélyes. Vezetni imádok és tényleg jól tudok, de ha már össze kell rakni mondjuk egy porszívót, akkor bajban vagyok :D
Hát, nem kérdeznéd ezt, ha ismernél :D
Kell ehhez érzék, nem is kevés, de én nem örököltem :D Apu ért hozzá, de én.
Ki is röhögte a TLT-t, amit a múltkor rajzoltam :D
Mondjuk az tényleg röhejes volt :D
Persze, hogy érdekel :)
Igen tanulok. Régen nem csak latin szaknyelvet tanultam, de mára már csak az maradt. Gyakorlatban a szakirányon kívül nem igen lehet kezdeni semmit a latinnal, sajnos holt nyelv. Viszont alapnyelv, szóval remekül lehet rá építeni. Nagyon hasonlít a románra, bár lehet már csak én képzelem bele :D
Én sem beszélek románul, csak amennyi feltétlenül szükséges, ami kb. 20 szó :D
Ebből hámoztam ki, hogy olyan, mint a latin :D
Sokáig tanultam zenét és bár ott az alapnyelv az olasz, az viszont tényleg nagyon hasonlít a latinra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!