Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elképzelhető, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy a férfiak nem akarnak náluk intelligensebb nővel párkapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
A probléma az volna, hogy minden randipartneremmel maximum egyszer randevúzunk, mert a következőt általában lemondják. Objektíven mérve szép vagyok, relatíve pedig az eddigi partnereimnél jóval intelligensebb, mégsem akarnak igazán megismerni.Nem nyomulok, nem én erőszakolom ki a találkozásokat, egyszerre mindig csak egy vasat tartok a tűzben, nem a diszkóból szedem a fiúkat.....egyszóval nem értem, hogy miért nem akad senki, aki szívesen ismerkedne velem. Természetesen nekem is vannak elvárásaim, de úgy érzem, hogy nem olyan magasak. A kérdés fent adott...
2011. aug. 27. 21:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:

okos nő?

az olyan mint egy ügyes hörcsög?

2011. aug. 27. 21:44
 12/63 anonim ***** válasza:
Én csak erősebb lánnyalnem járnék. Vagy érted. ilyen nagy darabbal.
 13/63 A kérdező kommentje:
Interneten tartottam általában a kapcsolatot mindenkivel (randi előtt és után is), és így természetesen csak nagy vonalakban lehet felmérni, hogy ki milyen, szóval én inkább erős feltételezésekre építek. A randik alkalmával kiderül, hogy igazából az érdeklődésünk abszolút nem közös...ebben csak az a furcsa, hogy senkivel???!!!
 14/63 anonim ***** válasza:
Hát a legjobb az aranyközépút szerintem...
2011. aug. 27. 21:45
 15/63 anonim ***** válasza:

Én is 22éves vagyok:) Szerintem eddig csak rossz fiúkat fogtál ki.

22F

2011. aug. 27. 21:45
 16/63 anonim ***** válasza:

de hogy kell elképzelni a szitut .előadást tartasz hogy hány tdk-n indultál az egyetemen meg ilyesmi? okos vagy vagy okoskodó

ha valóban okos vagy akkor kérkedsz vele?

2011. aug. 27. 21:46
 17/63 needtoknow ***** válasza:
Hát nem ajánlatos a kvantumfizikáról beszélgetni egy randi alatt.
2011. aug. 27. 21:48
 18/63 A kérdező kommentje:
Nem buta srácokkal randizom, legalábbis próbálom kiválogatni. Igazából nem olyan témák jönnek fel mint a TDK, de való igaz, hogy az egyetemről is ki szoktam faggatni őket, persze csak finoman. Amúgy viszonylag köznapi témák jönnek fel általában. Igyekszem semmivel nem kérkedni, csak büszke vagyok.
2011. aug. 27. 21:53
 19/63 A kérdező kommentje:
Needtoknow: Elég baj :D amúgy nem fizikusnak készülök, de engem pl. ez is érdekel..szóval minden, ami más, mint a "hogyrúgtambetegnap" sztorik :)
2011. aug. 27. 21:56
 20/63 anonim ***** válasza:

nem hinném, hogy ez a baj.

én még csak egyetemre járok, barátnőm már végzett (ugyanaz a szak) mégse okoz ez gondot.

Bár nem értem ennek mi köze ahhoz, hogy valaki intelligensebb a másiknál mert egyetemhez csak seggelni kell. (kb 6000000000 példát lehetne erre mondani)

inkább más dolgok miatt nem sikerül.

Valszeg nem jössz be nekik külsőre ha már az első randin se jutsz velük túl.

2011. aug. 27. 21:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!