Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon szép lányhoz miért nem mentek oda?
Tudom, hogy a szépség relatív, de folyton azt veszem észre, hogy a kevésbé szépekhez odamennek a fiúk, a szó szerint gyönyörűekhez, akik tényleg szépek még szerintem is nem mentek oda.
Itt nem azt értem, hogy ki van téve mindenük, de szép az arcuk, az alakjuk, minden...ez hogy van akkor? (Oké, van aki olyan lenézően néz eleve, ami nem túl biztató, de látok olyat is, aki meg tök rendben van, nem is gondolom, h elküldené a fenébe a fiúkat...)
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:20
Nemtom, én mindig adok esélyt az ilyen fiúknak...sőt barátnőm is...ha nem unalmas az illető, meg nem bunkó, akkor miért ne lehetnek vele beszélgetni/táncolni? :)
héhaver, valamennyire igazad van, de tudod mi nők szeretjük minél kevésbé megbántani a fiúkat...mondjuk én is jobban kedvelem az őszinteséget, de szerintem a lányok egy ideig reménykedik abban, h majd az érzései megváltoznak, ad még egy esélyt és még egyet...és ha tényleg nem megy, akkor mondja azt, h bocs, de nem...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__21261..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
ezeket olvasd csak el, ilyenek vagytok.
volt szerencsém olyan lányhoz aki mindkettőt eljátszotta velem. persze az a hülye aki hagyja magát...
amúgy meg mi az hogy ti nők szeretitek kevésbé megbántani a fiúkat? hogy ez mekkora hülyeség. ha egyszer te kapnál egy szánalmas választ hogy miért nem akar veled találkozni akkor kicsit átgondolnád a dolgot. ha valaki veszi a fáradságot és elhív valahova az lenne az alap, hogy igen-t vagy nemet mondasz. a nem is tudom, mert ilyen meg ilyen dolgom lesz lehet és társai nem számítanak válasznak! hab a tortán: "majd később beszélünk" persze onnantól kezdve észre sem vesz. és hogy ne legyen elég! amikor -tudom szánalmas volt, de soha többet! - még érdeklődsz, hogy vagy stb... akkor még én vagyok a gyerekes, mert meg mertem mondani, hogy rosszul esett a módja ahogy lekoptatott.
köszönöm de ebből a rettenetes nagy tapintatból nem kérnék! de szerencsére vannak tróger-tapló ugyanakkor rendkívül jóképű srácok akik szintén így viselkednek mint a fenti példa, vagy rosszabbul. ennyit a női egyenességről...
nem tudom eldönteni hogy sírjak vagy nevessek amikor egy 22 éves lánytól ennyi telt, aki amúgy nagyon kedvesnek, értelmesnek és rendesnek tűnt.
12:57 ez a helyes hozzáállás! :)))
héhaver, azért kicsit beskatulyázod a lányokat. Ne mondd, h ilyenek vagyunk mi lányok, mert ez egy adott típus, akiről te beszélsz. Nem minden lány ilyen. És igen, vannak bunkó lányok is, ezt nem tagadom.
De te se ismerheted minden ügynek a hátterét. Amit bemásoltál, hogy beszélgettek és a lány összejött valaki mással...abba nem is gondolsz bele, h esetleg a pasi volt töketlen, nem lépett, nem hívta randizni szerencsétlen lányt, nem mondta meg, h tetszett neki? Mert ha fiúk megtehetik, h egyszerre több lánnyal beszélgetnek találkozgatnak, akkor a lányok ugyan miért is ne tehetnék meg? Ezt nem szeretem, amikor vannak dolgok, amiket pasiknál elnéznek, rábólintanak, de ha már egy lány csinálja, az szemétség.
Képzeld, nekem is van több fiúismerősöm, akikkel találkozgatok, mert miért ne? Meg kell ismernem őket jobban, az úgy nem megy, h akkor csak egyetlen eggyel találkozok és akkor vagy összejön, vagy nem. Ez nem így működik. Arról igazán nem tehetünk, amikor egy idő után, jóóó hosszú idő után semmit sem lép a fiú, hiába mondhatjuk neki, h tetszel, meg ilyenek...az ember nem fog örökké várni.
Mindazonáltal én is az egyenesség híve vagyok és ha valaki nem tetszik, akkor nem hitegetem. Esélyt adok nekik (és van, aki azzal jön, h mi senkinek nem adunk esélyt) és ha látom, h nem fog működni, akkor megmondom, h ezt ne erőltessük.
Akkor mi legyen? Döntsd el. Ne adjunk esélyt? Vagy ne pattintsunk több találkozó után, ha nem jössz be? Ugye érzed, hogy valami itt nem stimmel...
baromira egyszerű a dolog!
ha a lánynak szimpatikus, teszik a srác, egy picit is kíváncsi rá akkor igent mond. ha viszont nem, akkor megmondja, hogy NEM! és nem azt, hogy most nem jó, mert dolgom van... innen indulnak az olyan kérdések, hogy miért nem érti meg, hogy nem kell? miért nem fogja fel? hogy mondjam el neki, hogy nem? stb...
talán azért mert elfelejtetted vele érthetően közölni, hogy nem kellesz! ennyi.
addig nagyon kedves volt és ő is kereste a társaságom. elhívom, nagy nehezen kinyög egy kétértelmű, de inkább nemleges választ, a végére pedig hozzáteszi, hogy majd beszélünk. de amikor fellépek msn-re és köszönök egyből kilép, majd utána le is tilt szó nélkül? nem lenne egyszerűbb megmondani, hogy nem kellesz?
vagy direkt ki akart velem szúrni? egy vadidegent lepattint szó nélkül, de engem akit valamennyire ismert én annyit sem érdeklek, hogy: nem! ez baromira kedves.
legyél őszinte és kész! mit nem lehet ezen érteni kedves kérdező? annyira nehéz? érdekes nekem nem esik nehezemre.
héhaver, én megértem az érveidet és TÉNYLEG bunkóság, sőt szemétség, amit veled tett, de mi ugyanarról beszélünk. Te viszont szerintem nem értesz engem.
" ha a lánynak szimpatikus, teszik a srác, egy picit is kíváncsi rá akkor igent mond. ha viszont nem, akkor megmondja, hogy NEM! "
Ez nyilván így van, de az élet nem fekete-fehér, és a dolgok nem ilyen egyszerűek. Veled még nem történt olyan, h tetszett neked valaki, aztán minél jobban megismerted, annál kevésbé tetszett? Mert ahogy te mondtad, nekem tetszett múltkor is egy srác, nagyon édes volt, találkoztunk többször is. Viszont egyre kevésbé találtam szimpatikusnak, mivel egyre jobban megismertem. Első pillantásra nem tudod ezt eldönteni az emberről, érted? Nekem ki kellett volna találnom már első ránézésre, hogy amikor dühös, kövekkel dobálja a galambokat és úgy káromkodik, h sérti a fülemet? Tudod, a puding próbája az evés, és attól, h neked tetszik valaki, az nem azt jelenti, h most már minden happy és rózsaszínű....úgyhogy megmondtam a srácnak, hogy bocsi, ez így nem fog menni, jobban szeretem azokat a fiúkat, akiknek az idegei rendben vannak.
Ennyire egyszerű a dolog, normális értelmes emberek között ez nem is probléma.
Amit veled tett a lány az nyilván nagyon szemét dolog volt, ha velem tettek volna ilyet én is meg lennék sértődve-jogosan. Viszont ettől még nem kell elítélned a fennmaradó 3 milliárd nőt...velem is bunkóztak már srácok, valószínűleg még sokszor fognak is, de ettől még nem mondom mindre, h szemét, hanem próbálok olyanokat megismerni, aki FELTEHETŐLEG nem ilyen. De tudod ezt az ember csak megsaccolni tudja...
14:41: na te meg nem mondasz hülyeségeket. Tetszik ez a horgászós mondás, jó lenne, ha mindenki így fogná fel a dolgokat, kevesebb sértődés és konfliktus lenne. Pedig ettől függetlenül biztosan téged is koppintottak már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!