Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon szép lányhoz miért nem mentek oda?
Tudom, hogy a szépség relatív, de folyton azt veszem észre, hogy a kevésbé szépekhez odamennek a fiúk, a szó szerint gyönyörűekhez, akik tényleg szépek még szerintem is nem mentek oda.
Itt nem azt értem, hogy ki van téve mindenük, de szép az arcuk, az alakjuk, minden...ez hogy van akkor? (Oké, van aki olyan lenézően néz eleve, ami nem túl biztató, de látok olyat is, aki meg tök rendben van, nem is gondolom, h elküldené a fenébe a fiúkat...)
Mert sok szép lány el van szállva magától, tehát egy nagyképű, másokat lenéző, irritáló kis... Ezért sokan félnek, hogy nem elég jók egy "ilyen" lánynak, vagy biztos van barátja, vagy miért pont Ő kéne neki stb. Úgy gondolják, hogy egy kevésbé szép már az Ő szintjük, ami ugye butaság, mert ez nem külsőn múlik. Amúgy én sem mernék odamenni, se széphez, se kevésbé széphez, mert egyszerűen pár vihogós p*csa összetörte az önbizalmam. Hiába szemeznek velem vagy mosolyognak rám a lányok, egyszerűen nem merek...
20F
12:33 vagyok.
Az a baj, hogy az, hogy hogyan viszonyul másokhoz, meg milyen belülről az nem igazán látszik kívülről. Ha látszana, akkor nem lenne annyi megalázott, kinevetett fiú. Én amúgy elméleti szinten hiszem, egy olyan lány létezését, aki tényleg ilyen "fullos" és emellett normális, kedves, nincs elk*rvulva, de gyakorlatilag még sosem hozott össze a sors eggyel sem. Persze lehet én vagyok rossz környezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!