Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nagyon szép lányhoz miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon szép lányhoz miért nem mentek oda?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a szépség relatív, de folyton azt veszem észre, hogy a kevésbé szépekhez odamennek a fiúk, a szó szerint gyönyörűekhez, akik tényleg szépek még szerintem is nem mentek oda.

Itt nem azt értem, hogy ki van téve mindenük, de szép az arcuk, az alakjuk, minden...ez hogy van akkor? (Oké, van aki olyan lenézően néz eleve, ami nem túl biztató, de látok olyat is, aki meg tök rendben van, nem is gondolom, h elküldené a fenébe a fiúkat...)

2011. aug. 21. 12:29
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Nem rólam van szó. :DDD

De amúgy írtátok azt is, h vki a jelzéseket se veszi és nem lép még akkor sem...ilyenekkel mit lehet kezdeni? :D Lépjen tényleg a lány? :D

2011. aug. 21. 21:35
 22/38 anonim ***** válasza:
Hát vagy lép a lány és talán lesz valami vagy nem lép és akkor biztosan nem lesz semmi :D
2011. aug. 21. 21:41
 23/38 anonim ***** válasza:

A nagyon szép lány miért nem kezdeményez?

Ha már ennyire vágyik arra a fiúra?

Fél a visszautasítástól? Ő???

Akkor biztos, hogy tényleg annyira szép?

2011. aug. 21. 21:41
 24/38 A kérdező kommentje:

Igen, vegyük például a legjobb barátnőmet. Nagyon nagyon szép, higgyétek el, rá nem sok rosszat tudok mondani, pedig elég kritikus vagyok, persze vannak hibái, de esélyt mindig ad a fiúknak. Külsőre pedig tényleg nagyon szép, mindig utána fordulnak meg az utcán, még ha csak farmer+ing kombó van rajta...

de a bulikban is mindig csak bámulják...na jó,néha egy-két pasi odamegy hozzá, de azok egytől-egyig bunkók és erőszakosak. Én is mondtam neki, h talán kezdeményezhetne, de azt mondta, h egyrészt ő a bátor srácokat szereti, akik mernek odamenni hozzá...másrészt mert kicsit tart a reakcióktól...persze a szemébe nevettem és mondtam neki, h őt ugyan ki utasítaná vissza, de ő inkább táncol egyedül, vagy velünk és hagyja, h bámulják, de nem megy oda a fiúkhoz. Azt mondja, ő a spontán pasikat szeretik, kezeljék lazán őt is és ne tartsanak tőle, mert attól kivan...szóval jó lenne azért, ha a pasik nem csak bámulnák. Hanem lépnének is.

2011. aug. 21. 21:48
 25/38 anonim ***** válasza:

Ennyiből könnyebb úgymond a nőknek, mert a jelentkezők közül akár válogathatnak is , anélkül hogy bármilyen kockázatot is vállalnak azzal hogy esetleg csalódás éri őket.

De persze amikor már nekik kellene esetleg lépni akkor már nem mernek mert félnek a csalódástól akkor rögtön jönnek azzal h de ez a fiúk dolga.

2011. aug. 21. 22:09
 26/38 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak furcsa látni, h mindenki fél a csalódástól, még az ilyen szép lányok is, akiknek nem sok okuk lenne rá...sehogy se jó ez így...:D
2011. aug. 21. 22:20
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fiúk dolga, csak a mai társadalom már nem nevel semmi tökösséget a fiúkba. Akikbe meg a sorsuk nevel, azok persze meg másra nem mindig képesek, csak erőszakoskodásra
2011. aug. 21. 22:31
 28/38 A kérdező kommentje:
Na jóó, azért nem húzható ez a státusz minden pasira, hiszen vannak kivételek, akik rendesek és elég lazák/tökösek, hogy kezdeményezzenek, csak sajnos ez a kisebbség. :)
2011. aug. 21. 22:39
 29/38 anonim ***** válasza:
22:31es vagyok, igen, én is ilyen vagyok, de mégis 10ből 9szer elutasítanak, pedig istenemre mondjam, nagyon jófej srác vagyok, és néhány mondat után feloldódom... De mamár a csajok csak azt nézik, hogy van néhány pattanásom, de miért van az, hogy akikkel tö9bb, mint 5 percet beszéltem, már leszarják...
2011. aug. 21. 23:20
 30/38 anonim ***** válasza:

lehet hogy régen több tökösséget neveltek a fiúkba, de a lányok sem voltak ilyen beképzeltek, kétszínűek és bunkók! a lányok elvárják, hogy kezdeményezzenek a fiúk, ugyanakkor a legtöbb még arra sem képes, hogy értelmesen megmondja a szemükbe, hogy "kedves, de nem szeretnék veled elmenni" hanem egy darabig még hagyja hogy vergődjenek aztán valami szánalmas szöveggel el is intézi az egészet, mert neki így könnyebb...

ha már odamentem és vettem a bátorságot, és a fáradságot ahhoz hogy "udvaroljak" akkor talán megérdemelnék egy kis egyenességet-őszinteséget nem?

.....

2011. aug. 22. 07:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!