Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nagyon szép lányhoz miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon szép lányhoz miért nem mentek oda?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a szépség relatív, de folyton azt veszem észre, hogy a kevésbé szépekhez odamennek a fiúk, a szó szerint gyönyörűekhez, akik tényleg szépek még szerintem is nem mentek oda.

Itt nem azt értem, hogy ki van téve mindenük, de szép az arcuk, az alakjuk, minden...ez hogy van akkor? (Oké, van aki olyan lenézően néz eleve, ami nem túl biztató, de látok olyat is, aki meg tök rendben van, nem is gondolom, h elküldené a fenébe a fiúkat...)

2011. aug. 21. 12:29
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
77%

Mert a többség ordenáré bunkó módon küldi el a fiúkat a fenébe.

Ahhoz a kevéshez meg, aki nem ezt teszi - már nem mernek odamenni.

2011. aug. 21. 13:12
 12/38 anonim ***** válasza:
85%

"Egy nagyon szép lányhoz miért nem mentek oda?"

Mert én meg nem vagyok vmi szép gyerek:D

A társkeresés meg nem olyan mint a mágnesesség,hogy az ellentétek vonzák egymást.

2011. aug. 21. 13:16
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

ha az átlag számára vett gyönyörű lányokról beszélünk akire szinte mindenki azt mondja hogy nagyon szép, hozzájuk azért nem mert a tapasztalatom az, hogy teljesen felesleges. elég sok közülük buta vagy teljesen más értékrendet képvisel mint én, elsősorban a laza erkölcsre és az ivászatra gondolok. ezen kívül az ilyen lányoknak annyit bókolnak és annyit dicsérik őket, hogy iszonyatosan beképzeltek, a föld fölött járnak egy méterrel, azt hiszik hogy csak mert szépek nekik minden és mindenki kijár alanyi jogon.

de ha csak egy hétköznapian szép lányt veszünk ott is elég valószínű, hogy beképzelt és el van szállva magától.

lehet hogy vannak kivételek, de én nem találkoztam velük, és fogalmam sincs hogy milyen amikor egy szép lány biztatóan néz, mert amikor azt hittem, mindig kiderült hogy szimplán csak kedves akart lenni és kikérte magának, hogy ő aztán nem csinált semmi olyat amit félreérthettem volna.

Off: ez már nem a kérdéshez tartozik csak személyes kiegészítés. ha megtetszik egy lány, annyira hogy próbáljak közeledni akkor az eddigi tapasztalataim alapján biztosra vehetem, hogy rossz döntés lesz-lenne. valamiért a legképmutatóbb, legálszentebb, leg-leg-leg jobban kerülendő személyekhez vonzódom... ez persze az én defektem...

2011. aug. 21. 13:37
 14/38 anonim ***** válasza:
85%
Sokadik pofára esés után nincs kedvem odamenni...
2011. aug. 21. 14:27
 15/38 anonim ***** válasza:
85%

Több lehetőség is van:

1. Mert a nagyon szép lányok tisztában vannak a külső adottságaikkal, ami sajnos a jellemüket rossz irányba módosította - kvázi nagyképűek, egoisták.

2. A nagyon szép lányokról, de csak a simán szépekről is mindenki azt feltételezi, hogy neki úgyis van már pasija, kár a gőzért, úgyis csak lepattintana... (és lássuk be, a legtöbbször ez tényleg így is van).

(31 ffi.)

2011. aug. 21. 17:20
 16/38 anonim ***** válasza:
84%
Pont, hogy általában nincs pasijuk, mert a legtöbbjük a kapcsolataikat feladják az első hullámvölgynél.
2011. aug. 21. 18:29
 17/38 anonim ***** válasza:
84%
Mert a "gyönyörű lányok" ha lehet így fogalmazni mindig magasra teszik a mércét és emellett nagyon el vannak maguktól szállva sokkal többet képzelnek magukról mint amilyenek valójában másrészt a 70% nagyon bunkó a fiúkkal szemben...17/F
2011. aug. 21. 19:15
 18/38 anonim ***** válasza:
84%

Azért mert rögtön 2 dolog jut eszembe egy ilyen lány láttán.

1; Mégis miért akarna egy ilyen jó csaj pont velem lenni.

2; Tuti h van barátja.

22/f

2011. aug. 21. 20:13
 19/38 A kérdező kommentje:
Na de fiúúúk, nem szabad arra alapozni, h ha szép, akkor bunkó is...így akkor azok hogyan pasiznak be? :OO
2011. aug. 21. 20:53
 20/38 anonim ***** válasza:

Akkor akár a lány is kezdeményezhetne , vagy valahogy jelezhetné az illető felé hogy szabad az út, elvégre ha ennyire végy egy kapcsolatra akkor azért szerintem neked is kellene érte tenned , még ha nem is ez lenne a normális felállás.

22/f

2011. aug. 21. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!