Egy előnytelen külsejű (nem olyan szép, kövér, igénytelen) fiúhoz/lányhoz is odamentek beszélgetni, ismerkedni? (suliban, munkahelyen, szórakozóhelyen? )
nemértem ezt
miért ne?ahhoz megyek aki szimpi
nem érdekel hogy kövér csúnya stb.
a szép menő emberek általában beképzeltek és ez alapból utálom.
Szerintem mindenkinek a saját dolga, a magánügye, hogy miért mennyit áldoz be. Az igényesség nem ez, hanem az ápoltság, jól öltözöttség, viselkedés, beszédmód, stb. - egy kövér ember is lehet igényes.
Én meg tudom érteni azt, aki ha egyébként egészséges, és energikus, nincsenek panaszai, úgy dönt, hogy nem akarja sanyargatni magát, éhesen dolgozni, vagy kemény munka után este visszafogni magát, a napi teendők után még tornázni menni, stb. stb. Még mindig hitelesebb és talán kiegyensúlyozottabb ember, aki azt mondja, hogy "én elfogadom magam így" mint aki állandóan "hétfőtől" fogyókúrázik és persze ugyanúgy kövér marad. Szintén elismerésem azoknak, akiknek sikerül lefogyni, de ezt tekintsék egyéni dicsőségüknek és ne nézzék le azokat, akiknek nem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!